default-image

Στην Ισπανία με Erasmus+ το 1ο Δημοτικό Σχολείο Μοιρών

Ηράκλειο
Στην Ισπανία με Erasmus+ το 1ο Δημοτικό Σχολείο Μοιρών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε πρόγραμμα Erasmus+ συμμετέχει το 1ο Δημοτικό Σχολείο Μοιρών.

Αυτό ανακοινώθηκε μετά την έγκριση του ευρωπαϊκού σχεδίου κινητικότητας Erasmus+ (Βασική Δράση 1/ΚΑ1 Μαθησιακή Κινητικότητα Ατόμων / Σχολική Εκπαίδευση)με τίτλο “Η τέχνη ως θεραπευτική μέθοδος στην αντιμετώπιση μαθησιακών δυσκολιών”με κωδικό έγκρισης: 2018-1-EL01-KA101-047573.

H κινητικότητα θα λάβει χώρα στην Βαρκελώνη της Ισπανίας την σχολική χρονιά 2018-2019 και θα λάβουν μέρος 5 εκπαιδευτικοί του 1ου Δημοτικού σχολείου Μοιρών.

Το αντικείμενο μελέτης του παρόντος σχεδίου κινητικότητας αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για τον σύγχρονο εκπαιδευτικό και αποσκοπεί στην ανάπτυξη καινοτόμων εκπαιδευτικών και διδακτικών μεθόδων, οι οποίες βασίζονται στις τέχνες, και οι οποίες δύναται να αλλάξουν ριζικά τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονται και διαχειρίζονται τα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες.

Μέσω του παρόντος σχεδίου, το 1ο Δημοτικό σχολείο Μοιρών  επιδιώκει να μετεξελιχθεί σε ένα σύγχρονο σχολείο για τους μικρούς μαθητές, δημιουργώντας το σχολείο των “ονείρων” τους.

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται εξολοκλήρου από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή με Εθνική Μονάδα Συντονισμού για την Ελλάδα το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (Ι.Κ.Υ.).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News