Τέσσερις συλλήψεις στο αεροδρόμιο Ηρακλείου για πλαστά έγγραφα

Ηράκλειο
Τέσσερις συλλήψεις στο αεροδρόμιο Ηρακλείου για πλαστά έγγραφα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας άνδρας και μία γυναίκα ελληνικής καταγωγής, «έπεσαν» στα χέρια της αστυνομίας στο Ηράκλειο γιατί διευκόλυναν την έξοδο από τη χώρα σε μη νόμιμους αλλοδαπούς, καθώς και για πλαστογραφία.

Επίσης συνελήφθησαν δύο ακόμα άτομα, αλλοδαποί, ένας άνδρας και μία γυναίκα, με την κατηγορία της πλαστογραφίας, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου, οι οποίοι επιχείρησαν να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα για Γερμανία.  

Πρόκειται για μία 62χρονη Ελληνίδα και έναν 34χρονο Έλληνα, οι οποίοι συνόδευαν τους δύο αλλοδαπούς, μία 24χρονη και έναν 20χρονο στον Αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης», κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Συνελήφθησαν, χθες (10.06.2018) στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, δύο ημεδαποί (γυναίκα και άνδρας) ηλικίας 62 και 34 ετών για διευκόλυνση εξόδου από τη Χώρα σε μη νόμιμους αλλοδαπούς και πλαστογραφία.

Επιπλέον, συνελήφθησαν 24χρονη αλλοδαπή και 20χρονος αλλοδαπός για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, χθες (10.06.2018) το απόγευμα, ο 62χρονος και η 34χρονη  συνόδευαν την 24χρονη και τον 20χρονο στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου, κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Από τη διενεργηθείσα προανάκριση προέκυψε ότι οι δύο ημεδαποί  προμήθευσαν τα συγκεκριμένα ταξιδιωτικά έγγραφα στον 20χρονο και την 24χρονη, προκειμένου να διευκολύνουν την έξοδο τους από τη χώρα με προορισμό την Γερμανία.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News