Ο πολύπαθος κόμβος της Αγ. Πελαγίας στην εκπομπή «Direct» της ΚΡΗΤΗ TV

Ηράκλειο
Ο πολύπαθος κόμβος της Αγ. Πελαγίας στην εκπομπή «Direct» της ΚΡΗΤΗ TV

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην εκπομπή «Direct» της ΚΡΗΤΗ TV την Τρίτη στις 11 το βράδυ με τη Στέλλα Τερζάκη ο κόμβος του θανάτου της Αγίας Πελαγίας.

Αγία Πελαγία. Ένας οικισμός - διαμάντι με πρόσβαση προβληματική και επικίνδυνη πάνω στον βόρειο οδικό άξονα. Πολίτες που κουράστηκαν να γίνονται μάρτυρες τροχαίων ατυχημάτων και να μετρούν θύματα.

Επιχειρηματίες και εκπρόσωποι αρχών που μάταια ζητούν το αυτονόητο, την οδική ασφάλεια με φόντο και το μεγάλο τουριστικό ρεύμα στην περιοχή. Άνθρωποι που διεκδικούν το δικαίωμα να μετακινούνται από και προς την Αγία Πελαγία χωρίς οι ζωές τους να παίζονται κορώνα γράμματα.

Για τον λεγόμενο, όχι άδικα κόμβο του θανάτου όπου και το φετινό καλοκαίρι, το σκηνικό κινδύνου παραμένει ίδιο και απαράλλαχτο, κάτοικοι και καταστηματάρχες ετοιμάζουν μία δυναμική κινητοποίηση σε περίπτωση που μία ακόμη δέσμευση από πλευράς του υπουργείου υποδομών για δημοπράτηση μέσα στον Ιούνιο πέσει στο κενό. 

Δίνουν παράταση  έως την 21η Ιουνίου και προειδοποιούν τους αρμοδίους πως έπειτα είναι αναγκασμένοι να απαντήσουν με το μόνο μέσο που έχουν στην διάθεση τους.

Direct σε 20’ την Τρίτη στις 23:00 με την Στέλλα Τερζάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News