Παρίστανε τον πατέρα της οικογένειας για να τους βοηθήσει να φύγουν από τη χώρα

Ηράκλειο
Παρίστανε τον πατέρα της οικογένειας για να τους βοηθήσει να φύγουν από τη χώρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατέστρωσε ολόκληρο σχέδιο ένας 39χρονος αλλοδαπός προκειμένου να βοηθήσει μία επίσης αλλοδαπή να φύγει από το Ηράκλειο μαζί με τα παιδιά της.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το μεσημέρι της Κυριακής ο 39χρονος συνόδευε την 36χρονη η οποία ήταν μαζί με τα ανήλικα παιδιά της. Εκείνος τους παρουσίασε ως την οικογένειά του, κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων Αρχών Γερμανίας και έτσι προσπάθησε να διευκολύνει την έξοδο τους από τη χώρα.

Τελικός προορισμός η Γερμανία.

Έτσι λοιπόν, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης». Ο 39χρονος για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα, σε μη νόμιμη αλλοδαπή και πλαστογραφία και η 36χρονη για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Αστυνομίας:

«Συνελήφθη, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου 39χρονος αλλοδαπός για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα, σε μη νόμιμη αλλοδαπή και πλαστογραφία. Επιπλέον, συνελήφθη 36χρονη αλλοδαπή για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, χθες (10.06.2018) το μεσημέρι, ο 39χρονος συνόδευε την 36χρονη η οποία συνόδευε τα ανήλικα τέκνα της και παρουσιάζοντας τους ως οικογένεια του, κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων Αρχών Γερμανίας, προσπάθησε να διευκολύνει την έξοδο τους από τη χώρα, με προορισμό την Γερμανία.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News