Ηράκλειο

Βροντερό «όχι» από Κρητικό βουλευτή στο γάμο ομόφυλων ζευγαριών

Αντίθετος στον πολιτικό γάμο και την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια δηλώνει με ανοιχτή επιστολή του ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, Ιωάννης Μιχελογιαννάκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Μιχελογιαννάκης με αυτή του την δήλωση τάσσεται ενάντια στη γραμμή του κόμματος του και της κυβέρνησης. Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο, ημέρα πραγματοποίησης του Φεστιβάλ Υπερηφάνειας των Ομοφυλόφιλων στην Αθήνα, τόσο ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας όσο και κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης δήλωσαν συμπαραστάτες του εν λόγω κινήματος.

Η επιστολή του Ιωάννη Μιχελογιαννάκη:

Κυκλοφόρησε η άποψη και αναπαράχθηκε από πολλά ΜΜΕ, ότι θα προταθεί ο πολιτικός γάμος και η υιοθεσία ομόφυλων ζευγαριών. Έχω ήδη τοποθετηθεί στη Βουλή όσον αφορά το παραπάνω ζήτημα και δηλώνω ότι σαφώς και αρνούμαι και τον πολιτικό γάμο και την υιοθεσία.

Όσο αφορά την συνυπογραφή μου σε ερώτηση για εργασιακά ζητήματα των μελών της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ, είναι γνωστό ότι η συντριπτική πλειοψηφία τους έχουν επιτύχει στην επαγγελματική τους πορεία. Για το λόγο αυτό, θεωρώ ότι ως μέλη της κοινότητας αυτής, θα είναι χρήσιμοι σε θέματα ασφαλείας, σε ειδικούς ρόλους, που μπορεί να συμβάλουν στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας, δυνατότητα την οποία θα πρέπει να εξετάσει με προσοχή το Υπ. Προστασίας του Πολίτη.

Σχόλια