default-image

Την έπιασαν με πάνω από 200 πακέτα λαθραία τσιγάρα

Ηράκλειο
Την έπιασαν με πάνω από 200 πακέτα λαθραία τσιγάρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία νεαρή γυναίκα είχε πάνω της από 200 πακέτα λαθραία τσιγάρα και δεν πέρασε… απαρατήρητη από την Αστυνομία, αφού πλέον βρίσκεται στα χέρια των αστυνομικών.

Ο λόγος για μία 27χρονη αλλοδαπή στην οποία πραγματοποιήθηκε έλεγχος το βράδυ του Σαββάτου σε περιοχή του Δήμου Φαιστού. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 261 πακέτα τσιγάρα τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνται τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού, ενώ η 27χρονη θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Αστυνομίας:

«Συνελήφθη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, 27χρονη αλλοδαπή για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, χθες (09.06.2018) το βράδυ από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στην 27χρονη, κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκε να κατέχει και κατασχέθηκαν 261 πακέτα τσιγάρα τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνται τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού, ενώ η συλληφθείσα, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News