default-image

Τιμούν τη μνήμη της Ελένης με ανάβαση στην κορυφή του Ψηλορείτη

Ηράκλειο
Τιμούν τη μνήμη της Ελένης με ανάβαση στην κορυφή του Ψηλορείτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τιμούν τη μνήμη της αδικοχαμένης Ελένης Αναθρεπτάκη, η οποία είχε βρει τραγικό θάνατο στα τέλη Μαΐου 2017 κατά τη διάρκεια εκδρομής στο φαράγγι Βρυσί, στα Χανιά

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τιμά ο Ορειβατικός Σύλλογος Ηρακλείου τη μνήμη της αδικοχαμένης ορειβάτισσας, Ελένης Αναθρεπτάκη, η οποία είχε βρει τραγικό θάνατο, στα τέλη Μαίου του 2017, κατά τη διάρκεια εκδρομής στο φαράγγι Βρυσί, στα Χανιά.

Όπως ανακοινώθηκε, ο Σύλλογος διοργανώνει την Κυριακή 8 Ιουνίου δωρεάν ανάβαση στον Ψηλορείτη, στη μνήμη της Ελένης.

Η ανάβαση η οποία απευθύνεται στα μέλη του Συλλόγου, εξέχον μέλος του οποίου ήταν και αείμνηστη Ηρακλειώτισσα, περιλαμβάνει πορεία από το Λάκκου του Μυγερού (1540 μέτρα) έως την κορυφή του Τιμίου Σταυρού (2.456 μέτρα) μέσω της περίφημης Στράτας του Ψηλορείτη.

Η πορεία διαρκεί περίπου επτά ώρες και έχει βαθμό δυσκολίας «3». Αρχηγός της ανάβασης θα είναι ο Μιχάλης Λυρατζάκης, ενώ σημειώνεται ότι εάν υπάρχει χρόνος, η ανάβαση θα συνδυαστεί και με μπάνιο σε κοντινή παραλία.

Το ραντεβού αναχώρησης από το Ηράκλειο έχει δοθεί για τις 7 το πρωί της Κυριακής, έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο, στην πλατεία Ελευθερίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News