Ηρακλειώτες μαθητές ξεναγούνται στη Βουλή

Ηράκλειο
Ηρακλειώτες μαθητές ξεναγούνται στη Βουλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ηρακλειώτες μαθητές ξεναγήθηκαν στο ιστορικό κτήριο του Ελληνικού Κοινοβουλίου από τον βουλευτή της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη.

Μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί από το 37ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν, στο Μέγαρο της Βουλής των Ελλήνων, κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής εκδρομής στην Αθήνα.

Οι μαθητές και οι συνοδοί γονείς και εκπαιδευτικοί είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στην αίθουσα Ελ. Βενιζέλου και σε άλλους εσωτερικούς χώρους του Κοινοβουλίου και να θαυμάσουν τα εκθέματα του Μεγάρου. Επίσης, παρακολούθησαν τη συνεδρίαση της Ολομέλειας που βρισκόταν σε εξέλιξη.

Ο Γραμματέας της ΝΔ και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης απευθυνόμενος στους μαθητές, δήλωσε: «Η Ελλάδα που αξίζει στους μαθητές που σήμερα ξεκίνησαν τις πανελλήνιες εξετάσεις όπως και σε εσάς που βρίσκεστε στα πρώτα βήματα του μαθητικού σας βίου, είναι αυτή που επιβραβεύει την προσπάθεια και το ταλέντο. Με σκληρή δουλειά και επιμονή θα επιτύχετε τους στόχους σας και τα όνειρά σας. Οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί θα είναι πάντα δίπλα σας. Εσείς είστε το μεγαλύτερο κεφάλαιο για την πατρίδα μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News