Γεύσεις και αρώματα από την Ασία στο «Wok Spot» στην καρδιά της πόλης

Ρέθυμνο
Γεύσεις και αρώματα από την Ασία στο «Wok Spot» στην καρδιά της πόλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με αρώματα, χρώματα, αλλά κυρίως γεύσεις από τη μακρινή Ασία πλημμυρίζει εδώ και αρκετό καιρό την πόλη του Ηρακλείου και πρόσφατα και την πόλη του Ρεθύμνου το ασιατικό street food εστιατόριο “Wok Spot”.

Εκεί μπορείτε να απολαύσετε αυθεντικές ασιατικές γεύσεις, ολόφρεσκα υλικά, ποικιλία επιλογών και συνταγών για το πιάτο της επιλογής σας, το οποίο ετοιμάζεται μπροστά σας, και να δημιουργήσετε τον αγαπημένο σας συνδυασμό με γνήσια, ποιοτικά προϊόντα, τα οποία φτάνουν καθημερινά στα καταστήματα “Wok Spot”.

Το πρώτο κατάστημα “Wok Spot” λειτουργεί από τον Αύγουστο 2016 στο κέντρο του Ηρακλείου και συγκεκριμένα στην οδό Αγίου Τίτου 4, πίσω από τη Λότζια, όπως μας είπε ο ιδιοκτήτης κ. Γιώργος Σουλτάτος. Όλο αυτό το διάστημα έχει καταφέρει να γίνει στέκι μικρών και μεγάλων, που απολαμβάνοντας τις γεύσεις και τα πιάτα του, μυήθηκαν στις ασιατικές γεύσεις, τις οποίες και λάτρεψαν.

Στο “Wok Spot” σας εξυπηρετούν με συνέπεια και ταχύτητα. Είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε το αγαπημένο σας πιάτο, όπως εσείς το θέλετε, ενώ παράλληλα έχετε τη δυνατότητα να δώσετε την παραγγελία σας στο bar ή τηλεφωνικώς, αν θέλετε να απολαύσετε τις αγαπημένες σας γεύσεις στο σπίτι, στη δουλειά ή οπουδήποτε αλλού, καλώντας για delivery στο τηλέφωνο 2810/331.666 για το Ηράκλειο.

Όλη η κουζίνα του “Wok Spot” έχει “χτιστεί” από τη σεφ Μαρία Βιδάκη. Τα πιάτα και οι γεύσεις που προσφέρονται είναι δικές της. Την ιδέα για τη δημιουργία των εστιατορίων “Wok Spot” όμως εμπνεύστηκε ο γιος τού κ. Σουλτάτου, Γιάννης Σουλτάτος, ο οποίος είπε σχετικά: «Ξεκινήσαμε με ένα μικρό μαγαζάκι και αυτή τη στιγμή το “Wok Spot”, μέσω Franchise, θα μπορεί να επεκταθεί σε όλη την Ελλάδα.

Η φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε αυθεντικό φαγητό, άριστης ποιότητας. Τα προϊόντα μας φτάνουν καθημερινά στο κατάστημά μας. Τα πιάτα μας φτιάχνονται μέσα μόλις σε πολύ λίγα λεπτά και προσφέρονται σε πάρα πολύ προσιτή τιμή. Προσφέρουμε πιάτα με γεύσεις απ’ όλη την Ασία, οι οποίες μπορούν να αποδοθούν πάνω σε ρύζι, noodles κ.λπ., προσαρμοσμένα στις προτιμήσεις του καθενός», τόνισε ο κ. Γιάννης Σουλτάτος, περιγράφοντας το τι μπορεί να απολαύσει ο πελάτης στο “Wok Spot”.

Αναφερόμενος στη συνέχεια στο πώς ξεκίνησε η ιδέα δημιουργίας του, είπε πως «γενικά στον κόσμο έχει επικρατήσει μια τάση για το street food. Η αγορά του Ηρακλείου και γενικά της Κρήτης θεωρείται εξαιρετικά αξιόλογη. Δεν υπήρχε ανάλογο κατάστημα και κάπως έτσι ξεκινήσαμε.

Ο κόσμος στην αρχή δε γνώριζε αυτές τις γεύσεις και το ενδιαφέρον είναι πως αυτή τη στιγμή έχουμε καθημερινούς πελάτες που έχουν αγαπήσει τις γεύσεις μας. Μάλιστα, το μεγαλύτερο μέρος της πελατείας μας είναι Έλληνες, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για το ότι μας επιλέγουν και μας στηρίζουν όλο αυτό το διάστημα».

Ο κ. Σουλτάτος κατέληξε επισημαίνοντας ότι «για εμάς θεωρείται σημαντικό το να στηρίζεται η τοπική επιχειρηματικότητα».

Εγκαινιάστηκε την Κυριακή

Το “Wok Spot” όμως βρίσκεται τώρα και στο Ρέθυμνο! Από την περασμένη Κυριακή 3 Ιουνίου θα βρείτε γνήσια ασιατικά πιάτα του “Wok Spot”, που φτιάχνονται μπροστά σας, και στο Ρέθυμνο, στην οδό Αρκαδίου 228 (τηλ. 28310/25.017), όπου μπορείτε να δημιουργήσετε το πιάτο σας με την επιλογή αγαπημένων γεύσεων, γρήγορα, εύκολα και οικονομικά! Συνεργάτης μάλιστα του καταστήματος στο Ρέθυμνο αξίζει να σημειωθεί ότι είναι και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΕΑΡ Γιώργος Ξηράκης, όπως είπε ο κ. Σουλτάτος, με το όνομά του να δίνει μια επιπλέον αίγλη και δυναμική στον χώρο.

Και στο “Wok Spot” Ρεθύμνου μπορείτε να διαλέξετε τα συστατικά που αγαπάτε και φυσικά ένα γευστικό topping και να δείτε το πιάτο σας να ετοιμάζεται μπροστά στα μάτια σας, γρήγορα και επαγγελματικά από τους σεφ του καταστήματος.

Ωστόσο, σε αυτό τι σημείο αξίζει να τονιστεί πως η γεύση και η νοστιμιά στο φαγητό του “Wok Spot” δε σταματά εδώ. Σύντομα αναμένεται να επεκταθεί και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε ολοένα και περισσότερους να δοκιμάσουν και να ενθουσιαστούν από τα πιάτα του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News