Ηράκλειο

Εκδηλώσεις

Ελάτε να παίξουμε κουτσό & πεντόβολα στο 1ο Φεστιβάλ Ξεχασμένου Παιχνιδιού

Κυριακή, 17 Ιουνίου 2018, 10:00 πμ, Καράβολας Ηρακλείου, προτομή του Γιούρι Γκαγκάριν

Είστε έτοιμοι να θυμηθείτε όλα τα παιχνίδια που παίζατε μικροί και μαζί με τα παιδιά σας να ταξιδέψετε σε αναμνήσεις ετών;

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ετοιμάζει για εσάς και σας προσκαλεί στο 1ο Φεστιβάλ Ξεχασμένου Παιχνιδιού που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Ιουνίου, από τις 10:00 έως τις 20:00, με δωρεάν είσοδο, στον Καράβολα Ηρακλείου, στην προτομή του Γιούρι Γκαγκάριν!

Οι μικροί αλλά και οι μεγάλοι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να παίξουν! Οι μικροί μας φίλοι θα γνωρίσουν τα παλιά «ξεχασμένα» παιχνίδια και οι μεγάλοι μας φίλοι θα θυμηθούν τα παιδικά τους χρόνια! Κουτσό, τσουβαλοδρομίες, τυφλόμυγα, κουταλοδρομίες, πεντόβολα, σβούρες, κρεμάλα, εργαστήρια με πηλό, δημιουργική απασχόληση και πολλές ακόμα εκπλήξεις περιμένουν τους επισκέπτες!

Παράλληλα, όλα τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους Smilers, τους ήρωες για όλα τα παιδιά: τον Smile Boy και την Smile Girl, να ενημερωθούν για τις super δυνάμεις τους, να φωτογραφηθούν μαζί τους και να γίνουν και αυτά ήρωες με την απόκτηση της Super Smile Ταυτότητας!

Στο χώρο του Φεστιβάλ θα υπάρχει bazaar του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όπου οι επισκέπτες μπορούν να αποκτήσουν κατασκευές φτιαγμένες από τους εθελοντές του Εθελοντικού Δημιουργικού Εργαστηρίου καθώς και είδη του οργανισμού και να ενισχύσουν το δύσκολο έργο του. 

Στο χώρο του Φεστιβάλ, οι επισκέπτες θα μπορούν να προμηθευτούν αναψυκτικά, χυμούς, ποπ κορν, παγωτά, λιχουδιές, κεράσματα γλυκά και αλμυρά!

Το 1ο Φεστιβάλ Ξεχασμένου Παιχνιδιού είναι αφιερωμένο στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και όλα τα έσοδα θα ενισχύσουν τις δράσεις που πραγματοποιεί για κάθε παιδί με προβλήματα Υγείας, καθημερινά, πανελλαδικά, παρέχοντας το σύνολο των υπηρεσιών του.

Δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα.

Σχόλια