default-image

Τα νεότερα για τους τραυματίες που μπήκαν στην εντατική μετά από τροχαία

Κρήτη
Τα νεότερα για τους τραυματίες που μπήκαν στην εντατική μετά από τροχαία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με έκδηλη την αγωνία εξακολουθεί να ζει η οικογένεια του νεαρού άνδρα που τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης, τραυματίστηκε σοβαρά έπειτα από τροχαίο ατύχημα σε κεντρικό δρόμο από Πιτσίδια προς Μάταλα. Το μηχανάκι του εξετράπη της πορείας του, ο ίδιος σωριάστηκε στο έδαφος, έχοντας υποστεί πολλαπλά κατάγματα και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Μέχρι και σήμερα ξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου, σε καταστολή με την κατάσταση του να είναι σταθερή. Μάλιστα όπως ανέφερε ο διευθυντής της ΜΕΘ στο neakriti.gr, κ .Ανέστης Κιουλπαλης, σήμερα θα γίνει προσπάθεια να «ξυπνήσουν» το νεαρό άνδρα . 

Την ίδια ώρα τα νέα είναι ευχάριστα για τον 25χρονο οδηγό, επίσης τραυματία τροχαίου στη Μεσαρά, το οποίο και σημειώθηκε ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε καρφώθηκε σε ελιά.

Σύμφωνα με τον υποδιοικητή του ΠΑΓΝΗ κ. Φανουργιάκη, ο τραυματίας πήρε εξιτήριο από την εντατική και πλέον νοσηλεύεται στην ορθοπεδική κλινική με την κατάσταση της υγείας του να έχει βελτιωθεί αισθητά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News