Ηράκλειο

Κερδίστε exclusive tickets για το Google After I/O στο Ηράκλειο!

Είστε έτοιμοι να μπείτε στην «κυψέλη» της τεχνολογίας και να βρεθείτε ανάμεσα σε όσους παρακολουθούν τις εξελίξεις, αναζητούν νέες επαγγελματικές συνεργασίες και δυνατότητες εκπαίδευσης;

Είναι γεγονός! Το Google After I/O έρχεται στο Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου. Το neakriti.gr δίνει την ευκαιρία σε 10 από εσάς να κερδίσετε ο καθένας από ένα exclusive ticket και έτσι θα βρεθείτε μέσα στην «καρδιά» της τεχνολογίας η οποία «χτυπά» και φέτος στην πόλη μας.

Ο διαγωνισμός του neakriti.gr έχει ξεκινήσει κι εσείς μπορείτε να βρεθείτε δίπλα σε σπουδαίους ομιλητές οι οποίοι θα δώσουν το «παρών» στο Ηράκλειο και θα μιλήσουν για όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις!

Αρκεί μόνο να συμπληρώστε τα πεδία και έτσι θα πάρετε μέρος για να κερδίσετε ένα από τα δέκα exclusive tickets!

Μήπως είσαι εσύ ο τυχερός;

 

Από της 15 έως τις 17 Ιουνίου, λοιπόν, η «καρδιά» της τεχνολογίας θα χτυπά στο Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου.

Το Google After I/O, διοργανώνεται από τις κοινότητες Google Developers Group Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη και Αθήνα και επικεντρώνεται στις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και ενημερώσεις που μόλις ανακοίνωσε η Google στο ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της το I/O στην Καλιφόρνια.

Στο I/O, η Google μας ταξιδεύει κάθε χρόνο στα επιτεύγματα της μέσα από τις γιγάντιες προσπάθειες που καταβάλει η εταιρεία να μεγαλώσει τα όρια της τεχνολογίας. Αποτελεί το τεχνολογικό γεγονός της χρονιάς αφού χιλιάδες άτομα ταξιδεύουν στο Σαν Φρανσίσκο τον Μάιο για να μάθουν όλα τα πιο hot νέα ενώ εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι παρακολουθούν τις σχετικές αναμεταδόσεις στο youtube.

Η τεχνητή νοημοσύνη, όπως ήταν αναμενόμενο, ήταν από τα επίκεντρα θέματα του Google I/O 2018, όπως και οι εξελίξεις του Google Assistant το οποίο θα διαδραματίσει έναν ακόμη πιο κεντρικό ρόλο στο οικοσύστημα της Google από ό,τι έχει ήδη τα τελευταία χρόνια. Πήραμε επίσης μια πρώτη ματιά από την πρόσφατα ενημερωμένη έκδοση του Android P, η οποία είναι διαθέσιμη για τους προγραμματιστές και για όσους άλλους θέλουν να την εγκαταστήσουν στο τηλέφωνο Pixel.

Η πόλη του Ηρακλείου, αποτελεί και φέτος το ετήσιο σημείο αναφοράς για την πιο «ενημερωμένη» τεχνολογική εκδήλωση καθώς αυτή είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που φιλοξενείται το Google After I/O εκεί.

Στη φετινή εκδήλωση, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν όλες τις σημαντικές ενημερώσεις που ανακοινώθηκαν τον Μάιο σε θέματα όπως: Τεχνητή Νοημοσύνη, Machine Learning, Google Assistant, Android P, Deep Learning, Self-driving cars, νέα εργαλεία της Google απευθείας από τους προσκεκλημένους Google Developers Experts, Google Advocates, τοπικούς προγραμματιστές και άλλους προσκεκλημένους ομιλητές. Επιπλέον, η GDG Greece έχει προσκαλέσει κορυφαίες εταιρείες από την Ελλάδα και το εξωτερικό οι οποίες θα προσφέρουν στο Sandbox Expo, παράλληλα με το After I/O από τις 15 έως τις 17 Ιουνίου, μια διαδραστική εμπειρία ανοιχτή στο ευρύτερο κοινό.

Οι ενδιαφερόμενοι συμμετέχοντες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να συμμετέχουν στην «Ημέρα Καριέρας» μια ξεχωριστή μέρα που εστιάζει σε ότι σχετίζεται με: Καριέρα, StartUps, Χρηματοδότηση, Καθοδήγηση, Προώθηση ενώ θα υπάρξουν πολλές παράλληλες δραστηριότητες από βελτίωση ψηφιακών δεξιοτήτων, Design Patterns, demos συσκευών, εκπαιδευτικά εργαστήρια, codelabs και ειδικά session για παιδιά που θέλουν να μάθουν προγραμματισμό.

Μείνετε συντονισμένοι στην ΚΡΗΤΗ TV και στο neakriti.gr διότι είμαστε  οι επίσημοι συνεργάτες επικοινωνίας της διοργάνωσης. Καθημερινά θα μαθαίνετε όλα τα νέα και τις ενημερώσεις σχετικά με τις πιο σημαντικές εξελίξεις της τεχνολογίας του φετινού Google I/O 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε ΕΔΩ.

Σχόλια