Ηράκλειο

Δυσαρέσκεια εκ νέου για τον κόμβο του θανάτου στην Αγία Πελαγία

Έτοιμοι να προκαλέσουν κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Εθνικοί Οδό κάτοικοι και επαγγελματίες δίνουν διορία λίγων ημερών στο υπουργείο.

Την ώρα που το υπουργείο υποδομών υποστηρίζει ότι εντός του Ιουνίου θα δημοπρατηθούν οι κόμβοι της Αγίας Πελαγίας, κάτοικοι και καταστηματάρχες της περιοχής αναλαμβάνουν δράση.

Οι κάτοικοι όπως λένε δίνουν τη τελευταία παράταση λίγων ημερών στη κυβέρνηση, για να υλοποιήσει τη δέσμευση της, με την 21η Ιουνίου να αποτελεί ημερομηνία έναρξης δυναμικών κινητοποιήσεων, εν μέσω τουριστικής σεζόν.

Όπως αποφάσισαν, στις 21 Ιουνίου θα αποκλείσουν συμβολικά την εθνική οδό στο ύψος της Αγίας Πελαγίας, προκαλώντας κυκλοφοριακή αναστάτωση και ταλαιπωρία με ότι αρνητικό αντίκτυπο έχουν αυτές οι εικόνες στο τουριστικό μας προϊόν.

Και όλα αυτά συμβαίνουν λίγες μέρες μετά τη διαμάχη του αρμόδιου υπουργείου με τον ΟΑΚ, με τον αρμόδιο υφυπουργό να κατηγορεί τον Οργανισμό για καθυστερήσεις στο επίμαχο έργο και με τον ΟΑΚ να απαντά μέσω ανακοίνωσης.

Το ποτήρι της αγανάκτησης ξεχείλισε για τους κατοίκους οι οποίοι σχεδόν καθημερινά γίνονται μάρτυρες επικίνδυνων καταστάσεων στον λεγόμενο κόμβο του θανάτου.

Σχόλια