default-image

Χειροπέδες σε 53χρονο που αφαίρεσε από κατάστημα κουτί με χρηματικό ποσό

Ηράκλειο
Χειροπέδες σε 53χρονο που αφαίρεσε από κατάστημα κουτί με χρηματικό ποσό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα χέρια της αστυνομίας ένας 53χρονος αλλοδαπός, σήμερα ο οποίος αφαίρεσε από κατάστημα χάρτινο κουτί το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 45 ευρώ.

Ο 53χρονος άμεσα εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Ηρακλείου/Ομάδα ποδηλάτων, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε το χρηματικό ποσό που είχε αφαιρέσει από το κατάστημα.

Το χρηματικό ποσό κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον υπεύθυνο του καταστήματος.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας συνελήφθη, σήμερα το μεσημέρι (05.06.2018) στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Ηρακλείου/Ομάδα ποδηλάτων, 53χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για κλοπή.

Ειδικότερα, ο 53χρονος σήμερα (05.06.2018), αφαίρεσε από κατάστημα χάρτινο κυτίο το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 45 ευρώ.

Άμεσα από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, εντοπίστηκε και συνελήφθη στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό το οποίο αποδόθηκε στον υπεύθυνο του καταστήματος.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News