Ηράκλειο

Πάνω από 3 κιλά κάνναβη έκρυβε... μέχρι και μέσα στο αγρόκτημα

Οι έρευνες της αστυνομίας για τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών δε σταματούν καμία μέρα και σε καμία πόλη της Ελλάδας και δη της Κρήτης.

Μετά τον τεράστιο αριθμό δενδρυλλίων κάνναβης στην Ιεράπετρα, σειρά είχε η Χερσόνησος όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σήμερα το πρωί περίπου 3 κιλά κάνναβης και ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Μάλιστα, οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου προχώρησαν σε μία σύλληψη.

Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες στο σπίτι, σε αποθηκευτικό χώρο, αλλά και στο αγρόκτημα 39χρονου ελληνικής καταγωγής.

Εκεί βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

* 3.181,6 κιλά κάνναβης σε 17 αυτοσχέδιες συσκευασίες

* το χρηματικό ποσό των 12.000 ευρώ ως προερχόμενο από την πώληση ναρκωτικών ουσιών

Στη συνέχεια συνέλαβαν τον 39χρονο για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στο Ηράκλειο.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Το δελτίο τύπου της αστυνομίας:

«Συνελήφθη, σήμερα (05.06.2018) το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου 39χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, σήμερα (05.06.2018) το πρωί από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, πραγματοποιήθηκαν έρευνες στην οικία σε αποθηκευτικό χώρο και αγρόκτημα που κατέχει και χρησιμοποιεί ο 39χρονος όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

* 3.181,6 κιλά κάνναβης σε δεκαεπτά (17) αυτοσχέδιες συσκευασίες και

* το χρηματικό ποσό των 12.000 ευρώ ως προερχόμενο από την πώληση ναρκωτικών ουσιών

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου».

Σχόλια