Ηράκλειο

«Γιορτή της Γης»: Πως θα πάρετε μέρος στην 1η έκθεση τοπικών προϊόντων

Η 1η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων, στο Αρκαλοχώρι, είναι γεγονός! Και όλα αυτά στο τριήμερο δράσεων, με τίτλο «Γιορτή της Γης»!

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρκαλοχωρίου προσκαλεί τις επιχειρήσεις του Νομού Ηρακλείου που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή τοπικών προϊόντων να συμμετέχουν στην 1η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων που θα πραγματοποιηθεί στο Ανοιχτό Γήπεδο Μπάσκετ Αρκαλοχωρίου, από το Σάββατο 30 Ιουνίου έως και την Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018.

Η έκθεση θα πλαισιώσει το 3ήμερο δράσεων με τίτλο "Γιορτή της γης" κατά το οποίο μεταξύ των άλλων θα πραγματοποιηθούν, διανομή και ανταλλαγή σπόρων, εργαστήρια παραδοσιακών τεχνών, παρουσιάσεις-ομιλίες, εκπαιδευτικά προγράμματα, θέατρο σκιών, γαστρονομία-λαογραφία και παραδοσιακό κρητικό γλέντι.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από το Σάββατο 30 Ιουνίου μέχρι τη Δευτέρα 2 Ιουλίου και θα είναι ανοιχτή για το κοινό από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 10 το βράδυ.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν στην έκθεση θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να διαφημίσουν και να προβάλουν τα προϊόντα τους, εντελώς Δωρεάν, στους εκατοντάδες επισκέπτες του 3ημέρου σε ένα όμορφα διαμορφωμένο χώρο.

Ποιοι μπορούν να συμμετάσχουν;

- Δικαίωμα συμμετοχής στην έκθεση έχουν όλες οι επιχειρήσεις του Νομού Ηρακλείου που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή τοπικών προϊόντων.

- Κόστος συμμετοχής δεν υπάρχει: Η παραχώρηση του χώρου και του σχετικού εξοπλισμού είναι εντελώς δωρεάν για όλους τους εκθέτες

- Κατά την διάρκεια της έκθεσης επιτρέπεται μόνο η προώθηση των προϊόντων (προβολή , διανομή φυλλαδίων, γευστικές δοκιμές, διανομή δειγμάτων κλπ.). Απαγορεύεται η πώληση προϊόντων

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι την Κυριακή 24 Ιουνίου.

(ΠΡΟΣΟΧΗ! Περιορισμένος αριθμός Εκθετών: Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 6944225612 (Σμυρνάκης Μανόλης).

Η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων πραγματοποιείται με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, του Δήμου Μινώα Πεδιάδος και του Εμπορικού Συλλόγου Αρκαλοχωρίου.

Σχόλια