Με εκπαιδευτική εκδρομή έκλεισε ο κύκλος σπουδών στο Δημοτικό Πανεπιστήμιο

Ηράκλειο
Με εκπαιδευτική εκδρομή έκλεισε ο κύκλος σπουδών στο Δημοτικό Πανεπιστήμιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκλεισε ο πρώτος κύκλος σπουδών στο Ελεύθερο Δημοτικό Πανεπιστήμιο του Δήμου Χερσονήσου με μια μονοήμερη εκπαιδευτική εκδρομή πολιτιστικού και θρησκευτικού ενδιαφέροντος με ανανέωση του ραντεβού τους, το Σεπτέμβρη για το νέο ακαδημαϊκό έτος!

«Ο πρώτος κύκλος σπουδών στο ΔΕΑΠ Χερσονήσου έκλεισε και άφησε σε όλους μας τη χαρά στο σεντούκι των αναμνήσεων, αλλά και την ψυχική ικανοποίηση πως είμαστε πλουσιότεροι σε γνώσεις και εμπειρίες και η αιτία ήταν ακριβώς αυτή... η φιλεκπαιδευτική συμπεριφορά μας, κυρίως προς τον εαυτό μας, ως μοναδικό κίνητρο.

Αναπτύξαμε σχέσεις θετικές, δημιουργικές, γόνιμες, αξιακές, ουσιαστικές και ουσιώδεις μεταξύ μας και με την παρουσία σας, μας δώσατε θάρρος και μια τέτοια απροσδόκητη πηγή ενθάρρυνσης για να συνεχίσουμε την προσπάθεια παρά τις δυσκολίες και τις παραλήψεις μας, ως πειραματιστές και οραματιστές  ενός τέτοιου πρωτοποριακού εγχειρήματος.

Ένα όραμα που στήριξαν έγκριτοι πανεπιστημιακοί  δάσκαλοι και τους οποίους ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτό, που σε ενήλικες ακροατές κάθε ηλικίας και επιπέδου μορφώσεως, χωρίς τον άγχος των εξετάσεων ή την χρησιμοθηρική αναζήτηση πτυχίων, με μόνο σκοπό τη γνώση για τη γνώση, την αληθινή παιδεία που εδράζεται πάντα στη δίψα του μαθητή και στο πάθος του δασκάλου, ένα φιλόδοξο όραμα παιδείας πραγματώθηκε με ένα ανέλπιστο τρόπο σε αποδοχή από όλους εσάς, που το αγαπήσατε!

Σας ευχαριστούμε!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News