Στις «Επτά Θάλασσες» η βασίλισσα της Ισπανίας, Σοφία

Ηράκλειο
Στις «Επτά Θάλασσες» η βασίλισσα της Ισπανίας, Σοφία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καλεσμένη του περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρου Αρναουτάκη, η βασίλισσα της Ισπανίας, Σοφία, βρέθηκε σήμερα στο εστιατόριο «Επτά θάλασσες» για να γευματίσει.

Καλεσμένοι του κ. Αρναουτάκη ήταν και ο επικεφαλής της "Επιμελητηριακής Σύμπραξης" και επίτιμος πρόξενος της Ισπανίας στην Κρήτη κ. Μηνάς Μελισσείδης, καθώς και ο δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός.

Πρόσχαρη, απλή, προσιτή και φιλική, όπως πάντα, η βασίλισσα Σοφία απόλαυσε το μεσημεριανό της γεύμα και συζήτησε σε χαλαρούς ρυθμούς.

Νωρίτερα είχε επισκεφτεί το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου και έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, τονίζοντας το πόσο πολύ της αρέσει η Κρήτη.  

Η βασίλισσα Σοφία βρίσκεται στο νησί από την περασμένη Τετάρτη, ενώ χθες παρέστη στο συνέδριο που ξεκίνησε στο Ρέθυμνο με τίτλο «Η Ελεύθερνα, η Κρήτη και ο έξω κόσμος».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η βασίλισσα Σοφία, επισκέπτεται συχνά την Κρήτη. Σε παλαιότερη της επίσκεψη, είχε συναντηθεί με τον περιφερειάρχη Κρήτης κ. Αρναουτάκη και τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεόδωρο, ενώ είχε επισκεφτεί το μουσείο και τον αρχαιολογικό χώρο της Ελεύθερνας

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News