Γ. Πατούλης & Λ. Αυγενάκης για τις αλλαγές στην Αυτοδιοίκηση

Ηράκλειο
Γ. Πατούλης & Λ. Αυγενάκης για τις αλλαγές στην Αυτοδιοίκηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι δύο άνδρες άνοιξαν τα χαρτιά τους στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV, για τις επικείμενες αλλαγές στην αυτοδιοίκηση.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου και ο γραμματέας ΠΕ της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, βρέθηκαν στο πλατό της ΚΡΗΤΗ TV  και συγκεκριμένα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού όπου και τοποθετήθηκαν για τις αλλαγές που αφορούν τον «Κλεισθένη».

Οι δύο άνδρες άνοιξαν τα χαρτιά τους για τις επικείμενες αλλαγές στην αυτοδιοίκηση.

Νωρίτερα ο κ. Πατούλης σε σύσκεψη που διεξήχθη το βράδυ της Πέμπτης στο Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Ηρακλείου άσκησε δριμεία κριτική στο νομοσχέδιο αναφέροντας πως «ο “Κλεισθένης Ι” επιχειρεί να “τιθασεύσει” την Αυτοδιοίκηση προωθώντας ένα αναχρονιστικό μοντέλο διοίκησης.

Επίσης και ο κ. Αυγενάκης κατά τη διάρκεια της σύσκεψης επεσήμανε πως: «Εμείς, πιστεύουμε στην αποκέντρωση και όχι στο δυσλειτουργικό Κράτος. Πιστεύουμε σε μια Αυτοδιοίκηση από την τοπική κοινωνία και όχι στην πατρωνία από κομματικούς κυβερνητικούς εγκάθετους. Εμείς δεν θέλουμε την Αυτοδιοίκηση ως περιβάλλον παραπολιτικής και ανίερων συμμαχιών, τη θέλουμε ως μοχλό ανάπτυξης, τη θέλουμε ως πυλώνα Δημοκρατίας».

Παρακολουθείστε το απόσπασμα από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του σταθμού:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News