default-image

Β.Καρκανάκης: Ζημιά 42.000.000€ προκάλεσε ο φόρος στο κρασί

Ηράκλειο
Β.Καρκανάκης: Ζημιά 42.000.000€ προκάλεσε ο φόρος στο κρασί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Με αλλεπάλληλα «θα» ξορκίζουν ένα καταστροφικό μέτρο» σημειώνει ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου κ. Βαγγέλης Καρκανάκης για τον Ε.Φ.Κ. στο κρασί .

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αντιλαμβανόμενοι πως ο πολιτικός τους χρόνος τελειώνει  προσπαθούν όπως-όπως να αποσπάσουν έστω και λίγες ψήφους από τον  αγροτικό κόσμο για να εξασφαλίσουν την καρέκλα.

“Εφόσον οι δημοσιονομικές συνθήκες το επιτρέψουν, ο φόρος του κρασιού θα καταργηθεί” δήλωσε πρόσφατα η Υφυπουργός Οικονομικών κα Κατερίνα Παπανάτσιου για προστεθεί στη χορεία των κυβερνητικών στελεχών που κοροϊδεύουν κατά πρόσωπο καλλιεργητές και παραγωγούς ξορκίζοντας με αλλεπάλληλα “θα” ένα καταστροφικό μέτρο, που προκάλεσε ζημιά 42.000.000 ευρώ στο κράτος και ανυπολόγιστο κόστος στους Έλληνες παραγωγούς.

Απέναντι στα ατελείωτα ψέματα των κυρίων Τσίπρα-Καμμένου και των συντρόφων τους, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, παραμένει σταθερός στις εξαγγελίες του, ήδη από τη ΔΕΘ το 2016, και δεσμεύεται για την άμεση κατάργηση του Ε.Φ.Κ. στο κρασί. Δέσμευση στην οποία θα εφαρμόσει την επομένη των εκλογών».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News