Πεζοπορία και τρέξιμο στη φύση με προορισμό τη Μονή Κουδουμά

Ηράκλειο
Πεζοπορία και τρέξιμο στη φύση με προορισμό τη Μονή Κουδουμά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκδηλώσεις
Παρασκευή,29 Ιουν 2018, 18:00
Συγκέντρωση στην πλατεία Σινάνη

Προπονητική πεζοπορία & τρέξιμο 73 χλμ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή & το Σάββατο 29-30 Ιουνίου με σκοπό ενός τάματος στην Παναγία της Μονής Κουδουμά και συνδυασμό την προπόνηση. Στην πεζοπορία-τρέξιμο όλοι οι συμμετέχοντες τρέχουν βαδίζουν ομαδικά δίχως ανταγωνιστικό χαρακτήρα.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 29-30 Ιουνίου 2018

ΩΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ: 18:30 στην πλατεία Σινάνη στην περιοχή Ατσαλένιο.

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 18:00 με ώρες προβλέψιμες πορείας-τρέξιμο 13-15

 ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 25 ευρώ

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Εκκίνηση πλατεία Σινάνη-λεωφόρος Ούλαφ Πάλμε - Βασιλειές-

Σίλαμος- Αρχάνες-Χουδέτσι- Τεφέλι-Λιγόρτυνος-Χάρακας- Παράνυμφοι και από εκεί από το μονοπάτι καταλήγουμε στην Μονή Κουδουμά.

 ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 19ο έτος της ηλικίας τους , με την προϋπόθεση ότι θα πρέπει να είναι άρτια προετοιμασμένοι για τόσο μεγάλη απόσταση να έχουν ξανατρέξει η περπατήσει παρόμοια απόσταση η μαραθώνιο και να είναι απόλυτα υγιείς. (δεν θα επιτραπεί η συμμετοχή σε άτομα που δεν πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις)

 ΣΥΝΟΔΟΙ- ΑΝΑΦΟΔΙΑΣΜΟΣ: θα υπάρχει συνοδεία των αθλητών με αυτοκίνητα ανάλογα από τον αριθμό συμμετεχόντων για να γίνει και η επιστροφή των αθλητών-πεζοπόρων από την Μονή Κουδουμά. Κατά την διάρκεια όλης της πεζοπορίας (εκτός από το μονοπάτι θα γίνεται ανεφοδιασμός των αθλητών- πεζοπόρων)

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟ: ισοτονικό OSSEE- νερό – χυμοί – πορτοκαλάδες- σάντουιτς - σαλάτες- γλυκά- κρουσάν.

ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ: οι τεχνικές μπλούζες που θα δοθούν θα είναι χρώμα κίτρινο φωσφόρου για να είναι εμφανές στα αυτοκίνητα- θα πρέπει να έχετε μαζί σας αντιανεμικό αλλά εμφανές την νύχτα, δεύτερο ζεύγος παπουτσιών και ρούχων που θα αλλάξουμε στην διάρκεια της διαδρομής ,σακίδιο με παγούρι νερό κυρίως για το μονοπάτι , τέλος φακό της κεφαλής η απλό φακό για την διαδρομή.

ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ: μπλούζες τεχνικές- αναμνηστικό δίπλωμα

συμμετοχής- αναμνηστικό μετάλλιο.

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ: όσοι θέλουν να συνεισφέρουν εθελοντικά στην διαδρομή ως συνοδοί να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο της διοργάνωσης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑΣ: Εκκίνηση 18:00 Παρασκευής 29/6 , πραγματοποιούμε όλη την παραπάνω πεζοπορία στην επιλεγμένη διαδρομή φτάνουμε σχεδόν μεσημέρι Σαββάτου 30 /6 θα κάνουμε μπάνιο στην θάλασσα θα γευματίσουμε και θα επιστρέψουμε οδικώς στο Ηράκλειο.

Θα γίνουν στην διαδρομή κάποιες ολιγόλεπτες στάσεις για ανεφοδιασμό

όπως: στην Σίλαμο- Άνω Αρχάνες- Χουδέτσι- Τεφέλι- Χάρακας – Παράνυμφοι και στην μέση στο μονοπάτι προς Κουδουμά.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ- ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: Καμπαξής Σπυρίδων τηλ: 2810/344.774 ώρες γραφείου 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News