Ηράκλειο

«Ξάφριζαν» σπίτια μαζί με έναν…ανήλικο!

Είχαν "αδειάσει" σπίτια στο δήμο Μινώα τρεις ενήλικοι με τη βοήθεια ανηλίκου.

Τρεις ενήλικες και ένα παιδί βρίσκονται σύμφωνα με την αστυνομία πίσω από 5 υποθέσεις κλοπών στην περιοχή του δήμου Μινώα Πεδιάδος. Πρόκειται για έναν 55χρονο, μια 43χρονη μια 38χρονη και ενός ανηλίκου που κατηγορούνται για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία.

Δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος 47χρονου για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Τα χρήματα που «σούφρωσαν» και τα κοσμήματα είναι συνολικής χρηματικής αξίας άνω των 10.000 ευρώ .

Από την αστυνομική έρευνα και την εμπεριστατωμένη προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Μινώα Πεδιάδος προέκυψε ότι οι τέσσερις είχαν προχωρήσει στις κλοπές από  τις 22.09.2017 έως και τις 10.02.2018.

Το δελτίο τύπου της Αστυνομίας

«Εξιχνιάστηκαν, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μινώα Πεδιάδος, πέντε (5) υποθέσεις κλοπών, οι οποίες διαπράχθηκαν σε οικίες. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών (55χρονος, 43χρονη και 38χρονη) και ανηλίκου κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Από την αστυνομική έρευνα και την εμπεριστατωμένη προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Μινώα Πεδιάδος και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι τέσσερις ημεδαποί με διαφορετική κατά περίπτωση σύνθεση, κατά το χρονικό διάστημα από 22.09.2017 έως και την 10.02.2018, είχαν διαπράξει συνολικά πέντε (5) κλοπές, σε οικίες στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδος.

Συγκεκριμένα, αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα συνολικής χρηματικής αξίας άνω των 10.000 ευρώ.

Επιπλέον, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 47χρονου ημεδαπού για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μινώα Πεδιάδος.»

Σχόλια