default-image

Συνεδρίασε η Δημοτική Τοπική Οργάνωση της Ν.Δ. Χερσονήσου

Ηράκλειο
Συνεδρίασε η Δημοτική Τοπική Οργάνωση της Ν.Δ. Χερσονήσου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεδρίασε τη Δευτέρα 21 Μαΐου, για πρώτη φορά μετά τις εκλογές της 13ης Μαΐου 2018, η ΔΗΜ.Τ.Ο. Χερσονήσου.

Βασικά θέματα της συνεδρίασης ήταν η συζήτηση των θεμάτων που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, η ανάλυση του εκλογικού αποτελέσματος, οι άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθεί η νέα ΔΗΜ.Τ.Ο., η παράδοση και παραλαβή από παλιό σε νέο πρόεδρο και γραμματέα της ΔΗΜ.Τ.Ο.

Στη συνέχεια, η νέα πρόεδρος κ. Μανίκα - Γιαννουλάκη Νεκταρία αναφέρθηκε στην ενότητα μεταξύ των μελών της ΔΗΜ.Τ.Ε., την κοινή γραμμή που πρέπει να έχουν όλα τα μέλη, την ανάδειξη και προώθηση προς επίλυση θεμάτων και προβλημάτων της περιοχής, τη συσπείρωση και προσέλκυση νέων ψηφοφόρων, την εκλογική ετοιμότητα και τη δημιουργία νέων τομέων ευθύνης, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες της περιοχής.

Ακολούθως η πρόεδρος όρισε, σύμφωνα με τον κανονισμό πανελλαδικής οργάνωσης, νέους αντιπροέδρους, γραμματέα και ταμία ΔΗΜ.Τ.Ε.

Τις θέσεις καταλαμβάνουν: Αντιπρόεδρος: Καλαιτζάκης Εμμανουήλ Αντιπρόεδρος: Παττακός Αιμίλιος Γραμματέας: Κουβίδης Νικόλαος Ταμίας: Μαυρογιάννης Ιωάννης.

Σημειώνεται ότι τις επόμενες ημέρες θα οριστούν από την πρόεδρο υπεύθυνοι τομέων.

Στην προσπάθεια αυτή όλοι μπορούν να φανούν χρήσιμοι, κανείς δεν περισσεύει, καθώς τα μέλη αυτά δεν πρέπει να είναι κατ’ ανάγκη αιρετά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News