Φρόντιζε... επιμελώς πάνω από 1 κιλό κάνναβης μέσα στο σπίτι του

Ηράκλειο
Φρόντιζε... επιμελώς πάνω από 1 κιλό κάνναβης μέσα στο σπίτι του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι συντονισμένες ενέργειες και οι πληροφορίες που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί, οδήγησαν σε έναν 31χρονο ο οποίος έκρυβε… «λαβράκι» για τους αστυνομικούς.

Ο 31χρονος άντρας, ελληνικής καταγωγής, συνελήφθη σήμερα το πρωί σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και όπλων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, σήμερα το πρωί από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι που ανήκει στον 31χρονο, σύμφωνα με το δελτίο τύπου της αστυνομίας.

Εκεί βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 1.362 γραμμάρια κάνναβης,

  • 10 φυτά κάνναβης, τα οποία καλλιεργούνταν μέσα σε γλάστρες,

  • 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας,

  • κυνηγετικό όπλο και φυσίγγια

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ ο 31χρονος με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News