Ηράκλειο

Μητέρα καταγγέλλει: «Έστειλα το παιδί μου στις Ειδικές Δυνάμεις και επέστρεψε ανάπηρο»

Η Δέσποινα Μπινιχάκη κατηγορεί τους ιθύνοντες για αμέλεια - Σε εξέλιξη πολύμηνη δικαστική «μάχη» - Δικαίωση ζητά η οικογένεια

Με πόνο ψυχής μία μάνα που έστειλε το παιδί της στο στρατό στις Ειδικές Δυνάμεις στην Κύπρο, καταγγέλλει ότι αυτό επέστρεψε με μόνιμη αναπηρία.

Η Δέσποινα Μπινιχάκη, καταγγέλλει στην κάμερα της ΚΡΗΤΗ TV ότι ο γιος της τραυματίστηκε με το όπλο στο μάτι, ενώ βρισκόταν σε άσκηση, με αποτέλεσμα να πάθει αποκόλληση.

Η ίδια αναφέρεται σε αμέλεια από πλευράς του στρατού, καθώς όπως λέει αν η κατάστασή του είχε εντοπιστεί έγκαιρα το παιδί της δε θα βρισκόταν σε αυτή τη θέση.

Ο 19χρονος τότε Στέλιος τραυματίστηκε στο μάτι, δύο ημέρες μετά πήγε στο γιατρό και μετά από έξι ημέρες υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στην Αθήνα.

Η αναπηρία που έχει το παιδί της στο μάτι είναι μόνιμη πλέον, όπως αναφέρει στην ΚΡΗΤΗ TV η μητέρα, εμφανώς αγανακτισμένη και συναισθηματικά φορτισμένη.

Η οικογένεια, όπως λέει η Δέσποινα Μπινιχάκη εδώ και μήνες βρίσκεται σε μία διαρκή δικαστική μάχη, προσπαθώντας να βρει το δίκιο της.

 

Σχόλια