Διάρρηξη στην ΕΠΣΗ: Καταγγελία για μεθόδους μαφίας

Ηράκλειο
Διάρρηξη στην ΕΠΣΗ: Καταγγελία για μεθόδους μαφίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι κρύβεται πίσω από τη διάρρηξη μυστήριο στα γραφεία της ΕΠΣΗ.

Μυστήριο κρύβεται πίσω από την παραβίαση-διάρρηξη που σημειώθηκε στα γραφεία της ΕΠΣΗ λίγα 24ωρα πριν τις εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην Ένωση, με τον Νίκο Τζώρτζογλου και τα στελέχη να εκφράζουν τον έντονο προβληματισμό τους!

Το γεγονός έγινε αντιληπτό από τη γραμματεία της Ένωσης, όταν πήγε στις 9 χθες το πρωί να ανοίξει τα γραφεία και βρήκε την είσοδο παραβιασμένη! Εντός του εσωτερικού των γραφείων υπήρχε αναστάτωση...

Διάφορα είδη και έγγραφα είχαν μετακινηθεί, ενώ ήταν ανοιχτός ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής. Άμεσα ενημερώθηκε ο Νίκος Τζώρτζογλου, ενώ ειδοποιήθηκε η Ασφάλεια, και η Σήμανση έσπευσε επιτόπου για τη σχετική διαδικασία και τα αποτυπώματα. Οι αστυνομικές Αρχές επεξεργάζονται όλα τα στοιχεία που συνέλεξαν από τα γραφεία της ΕΠΣΗ. Σύμφωνα με όσα προκύπτουν, από το χώρο εκλάπησαν έγγραφα με οικονομικά στοιχεία, καθώς και έγγραφα που αφορούν στις επικείμενες εκλογές, ενώ οι έρευνες της Αστυνομίας για την ύποπτη παραβίαση των γραφείων συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.

«Γίναμε Κολομβία»

Η παραβίαση των γραφείων της ΕΠΣΗ σημειώθηκε τέσσερις μέρες πριν τις εκλογές για το νέο Δ.Σ. της Ένωσης και το βράδυ που η συντριπτική δύναμη των σωματείων, πάνω από 65, μαζί με την απερχόμενη πλειοψηφία της ΕΠΣΗ παρακάθονταν σε δείπνο φιλίας και ενότητας στο ξενοδοχείο “Νana Beach” του Αντώνη Καράτζη. Την ώρα δηλαδή που ο Νίκος Τζώρτζογλου κάνει προσπάθειες για να ρίξει τους τόνους στο προεκλογικό κλίμα, αυτή η ενέργεια στα γραφεία της ΕΠΣΗ ήρθε να το διαταράξει έντονα. Μάλιστα, οι δηλώσεις του έμπειρου παράγοντα είναι χαρακτηριστικές: «Λίγο πριν τις εκλογές βλέπουμε μεθόδους μαφίας και υποκόσμου. Γίναμε Κολομβία. Υπάρχει απογοήτευση γιατί οι εκλογές ούτως ή άλλως θα γίνουν, αλλά το επίπεδο δυστυχώς είναι τέτοιο και είναι κρίμα να μεταφέρουμε τέτοιες πρακτικές υποκόσμου στο ποδόσφαιρο. Ο σκοπός, απ’ ό,τι φαντάζομαι, αυτών ήταν να κλέψουν κάποια έγγραφα που θα πρέπει να παραδώσουμε στον δικαστή που θα είναι ο πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής για να γίνουν οι εκλογές. Για κακή τύχη όμως αυτών, μας βοήθησε το μυαλό μας, ο συνεργάτης, φίλος και υποψήφιος, ο Πλούταρχος Κουτεντάκης, και είχαμε καταφέρει να σκεφτούμε μια πιθανή τέτοια ενέργεια. Έτσι αυτά τα έγγραφα είχαν κρυφτεί σε σημείο που δεν υπήρχε πρόσβαση».

Αναφορικά με το προεκλογικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί, είπε τα εξής: «Είναι επιθυμία μου να μην απαντώ στις προσκλήσεις εις βάρος εμένα και των συνεργατών μου, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει πικρία. Έχω ξαναπεί ότι υπάρχουν αξιόλογα άτομα και στη μία και στην άλλη πλευρά, αλλά δυστυχώς δεν είναι όλοι αξιόλογοι. Και στέλνω ένα μήνυμα ότι αυτή η στάση που κρατώ να μην εκλαμβάνεται ως αδυναμία, γιατί μετά τις 27 του μήνα για κάποιους έρχονται δύσκολες μέρες».

Ασφαλιστικά μέτρα

Η αντίπαλη παράταξη Τζώρτζογλου κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα για ακύρωση των εκλογών της ΕΠΣ Ηρακλείου, που έχουν προγραμματιστεί την ερχόμενη Κυριακή. Ο λόγος είναι ότι στα θέματα της συνέλευσης δεν περιλαμβάνονται ο οικονομικός και ο διοικητικός απολογισμός, ωστόσο έχει προκηρυχθεί ως έκτακτη και γι’ αυτό δεν υπάρχει τέτοια διαδικασία. Η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων θα γίνει σήμερα το πρωί στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου, με τους νομικούς να χειρίζονται την υπόθεση.

Να τονίσουμε ότι με ανακοίνωσή της η ΕΠΑ καταδίκασε την παραβίαση στα γραφεία της ΕΠΣΗ...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News