Ετήσια εθελοντική αιμοδοσία στη μνήμη του Ζαχαρία Κ. Μπαντουβά

Ηράκλειο
Ετήσια εθελοντική αιμοδοσία στη μνήμη του Ζαχαρία Κ. Μπαντουβά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εθελοντική αιμοδοσία αφιερωμένη στη μνήμη του Ζαχαρία Κ. Μπαντουβά, έλαβε χώρα την Τρίτη 22 Μαΐου στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρίας Κ. Μπαντουβάς Α.Ε.

Κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Βενιζελείου Νοσοκομείου βρισκόταν από το πρωί στα γραφεία της εταιρείας παρέχοντας όλες τις πληροφορίες αναφορικά με τα οφέλη της αιμοδοσίας στους φίλους εργαζομένους και συνεργάτες, οι οποίοι αφιέρωσαν λίγα λεπτά από τον χρόνο τους σε αυτό τον υπέροχο σκοπό.

Η εθελοντική αιμοδοσία με τίτλο «Cretan Holidays Ζαχαρίας Κ. Μπαντουβάς» διεξάγεται από την Κ. Μπαντουβάς Α.Ε. δύο φορές το χρόνο στη μνήμη του.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Σύλλογος «Cretan Holidays Ζαχαρίας Κ. Μπαντουβάς» λειτουργεί τρία χρόνια με σκοπό την εθελοντική προσφορά της Κ. Μπαντουβάς Α.Ε. μέσα από αρκετές κοινωφελείς δράσεις, όπως είναι η εθελοντική αιμοδοσία, αλλά και η ανάπλαση από την εταιρεία του πάρκου της Βηθλεέμ.

Η Κ. Μπαντουβάς Α.Ε. «θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους εθελοντές για τη διαρκή και ανιδιοτελή υποστήριξή και παρουσία τους σε όλες τις δραστηριότητες, τιμώντας τη μνήμη του πολυαγαπημένου μας Ζαχαρία».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News