Χρυσό βραβείο για το Νηπιαγωγείο «Τα Ζουζουνάκια»

Ηράκλειο
Χρυσό βραβείο για το Νηπιαγωγείο «Τα Ζουζουνάκια»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Σχολικό συγκρότημα βραβεύτηκε στον κορυφαίο θεσμό Education Leaders Awards 2018 με το Χρυσό βραβείο, ως εκπαιδευτικός οργανισμός που διαθέτει το αρτιότερο κτίριο αισθητικά, τεχνολογικά και λειτουργικά, διευκολύνοντας έτσι τη διαδικασία της μάθησης.

Η τελετή βράβευσης έγινε στο κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής με ευρεία συμμετοχή περισσότερων από 400 εκπροσώπων της Εκπαιδευτικής κοινότητας από κάθε βαθμίδα της εκπαίδευσης και από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Η βράβευση αυτή είναι η δεύτερη στο συγκεκριμένο θεσμό, συγκεκριμένα το περυσινό Μάιο το Κέντρο Προσχολικής Αγωγής "Τα Ζουζουνάκια" βραβεύτηκε στην κατηγορία «Βιωματικές εκπαιδευτικές επισκέψεις".

Την Τελετή Απονομής παρουσίασε η δημοσιογράφος Νικολέτα Κρητικού, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε η Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, Άννα Διαμαντοπούλου, η οποία αναφέρθηκε στην σημασία των βραβείων για την αναπτυξιακή προοπτική του κλάδου της εκπαίδευσης και συνεχάρη τους νικητές αλλά και όσους συμμετείχαν.

Μεταξύ άλλων, έκανε λόγο για τους δύο στόχους του θεσμού των βραβείων που είναι: «Αρχικός στόχος είναι η συμμετοχή και η κατάθεση της προσπάθειας όχι απλά σε κρίση, αλλά για να μάθει και να εμπνευστεί η εκπαιδευτική κοινότητα στο σύνολό της». Ο δεύτερος στόχος είναι η διάκριση, ώστε να ξεχωρίσουν οι καλύτερες και οι πιο ιδιαίτερες προσπάθειες.

Όπως σχολίασε χαρακτηριστικά «Η εκπαίδευση είναι ένας πολύ μεγάλος χώρος. Είναι ένας χώρος στον οποίο εργάζονται εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι και αφορά σε όλη τη νέα γενιά άρα και στις οικογένειές τους.

Το βραβείο παρέλαβε η διευθύντρια του Κέντρου Προσχολικής Αγωγής- Νηπιαγωγείου «Τα Ζουζουνάκια», κα  Ελένη Κυριακάκη- Λαμπράκη και εμφανώς συγκινημένη στην ομιλία της αφιέρωσε αυτή τη βράβευση στους εκπαιδευτικούς του Σχολείου που εδώ και 25 χρόνια δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και ευχαρίστησε τους Γονείς για την εμπιστοσύνη τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News