Παραβίαση - διάρρηξη μυστήριο στην ΕΠΣΗ

Ηράκλειο
Παραβίαση - διάρρηξη μυστήριο στην ΕΠΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ύποπτη παραβίαση στα γραφεία της ΕΠΣΗ 4 μέρες πριν τις εκλογές για το νέο Δ.Σ της Ένωσης.

Προβληματισμός, ερωτηματικά και μυστήριο καλύπτει την αποκάλυψη τις πρώτες πρωινές ώρες ότι είσοδος που οδηγεί στα γραφεία της ΕΠΣ Ηρακλείου βρέθηκε παραβιασμένη ενώ εντός του εσωτερικού των γραφείων υπήρχαν διάφορα είδη που είχαν μετακινηθεί και ανοιχτός ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Η παραβίαση των γραφείων της ΕΠΣΗ -που είναι άγνωστο ακόμη αν έχει και στοιχεία διάρρηξης- σημειώνεται 4 μέρες πριν τις εκλογές για το νέο Δ.Σ της Ένωσης και το βράδυ που η συντριπτική δύναμη των σωματείων, πάνω από 65, μαζί με την απερχόμενη πλειοψηφία της ΕΠΣΗ παρακάθονταν σε δείπνο φιλίας και νεότητας όπως είχε ονομαστεί στο Νana beach του Αντώνη Καράτζη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr τα ίχνη παραβίασης της εισόδου στα γραφεία της ΕΠΣΗ εντοπίστηκαν από τη γραμματέα της Ένωσης όταν το πρωί προσήλθε για την εργασία της. Αμέσως ειδοποίησε τον πρόεδρο της Ένωσης Νίκο Τζώρτζογλου ενώ η ίδια διαπίστωσε ότι εκτός από την ανοιχτή-παραβιασμένη πόρτα ο άγνωστος ή οι άγνωστοι δράστες είχαν μετακινήσει έγγραφα και άλλα είδη πάνω από τα γραφεία ενώ είχαν αφήσει σε λειτουργία και έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Από την πρώτη αυτοψία η ίδια αρχικά δεν διαπίστωσε άλλα ίχνη διάρρηξης ωστόσο ήδη ειδοποιήθηκε η Ασφάλεια και η Σήμανση για να σπεύσει στο σημείο.

Η είδηση ήδη προκαλεί προβληματισμό καθώς κάποιοι μιλούν για πρωτοφανείς μεθόδους που είναι άγνωστο ακόμη αν σύνδεονται  με τις επικείμενες εκλογές στις ΕΠΣΗ.

Φωτογραφία: Ευθύμης Γκαρέλιας

Φωτογραφία: Ευθύμης Γκαρέλιας

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News