Ηράκλειο

Αγροτικός τηλεοπτικός καυγάς στην «Ώρα Αιχμής»

Ανάψαν τα αίματα στη διάρκεια της εκπομπής «Ώρα Αιχμής», της ΚΡΗΤΗ TV, ανάμεσα στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ Σωκράτη Βαρδάκη και Μανόλη Συντιχάκη.

Τα κόκκινα δάνεια, οι επιδοτήσεις και η φόρμα 6 έγιναν η αιτία για να ανάψουν τα αίματα στη διάρκεια της εκπομπής «Ώρα Αιχμής», ανάμεσα στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ Σωκράτη Βαρδάκη και Μανόλη Συντιχάκη.

Μάλιστα ο Μανόλης Συντιχάκης έκανε λόγο για αφαίμαξη της κυβέρνησης στα διαλυμένα αγροτικά και κτηνοτροφικά εισοδήματα για να προκαλέσει την αντίδραση του Σωκράτη Βαρδάκη που έκανε λόγο για ισοπεδωτική λογική υπερασπιζόμενος την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση στα αγροτικά ζητήματα.

Παράλληλα ο χαρακτηρισμός «λέει μπούρδες» από το πρόεδρο του κτηνοτροφικού συλλόγου Χανίων Μανούσο Σταυριανουδάκη έγινε η αιτία για τον εκνευρισμό του βουλευτή Σωκράτη Βαρδάκη στην διάρκεια της εκπομπής «Ώρα Αιχμής».

Στην διάρκεια του τηλεοπτικού αέρα δεν έλλειψε η ένταση αρκετές φορές με τους αγρότες να κατηγορούν τις κυβερνήσεις διαχρονικά για τον αφανισμό του πρωτογενή τομέα στην Κρήτη.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή «Ώρα Αιχμής»:

 

 

 

Σχόλια