Ταξίδι στην ιστορία του Ηρακλείου στο «Atlantis»

Ηράκλειο
Ταξίδι στην ιστορία του Ηρακλείου στο «Atlantis»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια μοναδική έκθεση – ταξίδι στην ιστορία του τόπου πραγματοποιείται στο Ηράκλειο.

Το ξενοδοχείο ATLANTIS γιορτάζει τα 50 του χρόνια μέσα από επετειακές δράσεις με τίτλο «50 Χρόνια Ζωής – 50 Μέρες Γιορτής».

Στο πλαίσιο αυτό εγκαινιάστηκε σήμερα έκθεση φωτογραφίας μέσα από τις οποίες αποτυπώνονται οι εξέχουσες προσωπικότητες που διέμειναν στο ξενοδοχείο τα τελευταία 50 χρόνια αλλά και στιγμές από την καθημερινότητα των κατοίκων της πόλης μας.

Η έκθεση φιλοξενείται στην αίθουσα Πασιφάη II του ξενοδοχείου ATLANTIS και θα είναι ανοιχτή για το κοινό από τις 22 έως τις 27 Μαΐου από τις 11 το πρωί ως τις 20:00 μ.μ.

Το “Αtlantis” συνδέθηκε για πέντε δεκαετίες με την ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος του τόπου μας, με τον πολιτισμό του νησιού μας και την κρητική φιλοξενία, έχοντας πλέον γίνει συνώνυμο ενός ισχυρού brand και παραμένει μέχρι σήμερα μια από τις κορυφαίες επιλογές πανελλαδικά στα ξενοδοχεία πόλης.

Με περισσότερους από 800.000 επισκέπτες, μεταξύ αυτών πλήθος προσωπικοτήτων από το χώρο της πολιτικής, της τέχνης και του αθλητισμού, και με πάνω από 2.000.000 διανυκτερεύσεις στο ενεργητικό του, σημαντικές διακρίσεις, βραβεία και πιστοποιήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News