Του άδειασαν το σπίτι οι ενοικιαστές και έγιναν… καπνός

Ηράκλειο
Του άδειασαν το σπίτι οι ενοικιαστές και έγιναν… καπνός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκαρισμένοι ιδιοκτήτες σπιτιού που ενοικίαζαν στον Πόρο - Bρήκαν την πόρτα ανοιχτή, τα κλειδιά πάνω στην πόρτα και το σπίτι… άδειο.

Ακριβά πλήρωσε την ευαισθησία του άνεργος οικογενειάρχης, από το Ηράκλειο, με τρία παιδιά και με προβλήματα υγείας, ο οποίος νοίκιασε το σπίτι του σε σπείρα διαρρηκτών.

Ο κ. Μανόλης Πλακωτάρης, πριν από περίπου 25 ημέρες, σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε στην Αστυνομία νοίκιασε σπίτι που έχει στην κατοχή του στην περιοχή του Πόρου σε δύο Ελληνίδες, οι οποίες του συστήθηκαν ως αδερφές.  

Ανυποψίαστος για το τι θα συνέβαινε και αφού του… κλάφτηκαν αρκετά ότι δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να εξοπλίσουν το σπίτι με οικιακές συσκευές και έπιπλα, αφού - όπως του είπαν - ότι και είχαν έρθει από τη Γερμανία, του ζήτησαν να τις «βοηθήσει».

Εκείνες του είπαν ότι είχαν βρει δουλειά σε ένα ξενοδοχείο στη Χερσόνησο και ότι δεν είχαν καν νούμερα κινητών, με τη δικαιολογία ότι είχαν έρθει από εξωτερικό και σύντομα, όπως του είπαν, θα έπαιρναν.

Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, μαζί τους εμφανίστηκε και του συστήθηκε ένας άνδρας ως πρώτος εξάδελφος των δύο γυναικών, ο οποίος «μπαινόβγαινε» στο σπίτι στο διάστημα των 25 ημερών, καθώς και η μικρή αδερφή των δύο γυναικών, μαζί με τον φίλο της.

Όταν το σπίτι εξοπλίστηκε με ότι χρειαζόταν και ήταν… κομπλέ, ο ιδιοκτήτης με τη σύζυγό του αποφάσισαν να τους επισκεφτούν, αυτό που αντίκρισαν όμως, δεν το περίμεναν, καθώς βρήκαν την πόρτα ανοιχτή, τα κλειδιά πάνω και το σπίτι… άδειο.

Την ίδια ημέρα - σύμφωνα πάντα με τον καταγγέλλοντα - που του… άδειασαν το σπίτι οι δύο γυναίκες, και το… σπίτι που νοίκιαζε ο «ξάδερφός» τους, βρέθηκε άδειο και εκείνος… άφαντος.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News