Πως έληξε η περιπέτεια για Ηρακλειώτη μετά το φουσκωμένο λογαριασμό από SMS

Ηράκλειο
Πως έληξε η περιπέτεια για Ηρακλειώτη μετά το φουσκωμένο λογαριασμό από SMS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χρειάστηκε να προσφύγει στο Συνήγορο του Πολίτη και τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για το ποσό που χρεώθηκε με το "έτσι-θέλω".

Μπορεί να χρειάστηκε να κινήσει «γη και ουρανό» για να δικαιωθεί για το φουσκωμένο λογαριασμό που προέκυψε από SMS που βρήκε στο κινητό του, αλλά τελικά τα κατάφερε 34χρονο Ηρακλειώτης.

Ο ίδιος έστειλε αλλεπάλληλα mail σε εταιρία που διαχειριζόταν το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας- «φάντασμα» που του έστειλε το μήνυμα, προσέφυγε ακόμα και στο Συνήγορο του Πολίτη, τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και τη δικηγόρο του για να μπορέσει να πάρει πίσω τα περίπου 50 ευρώ που χρεώθηκε με το «έτσι -θέλω».

Όπως δήλωσε ο  Α.Κ. στο neakriti.gr «τελικά υποχώρησαν και μου ζήτησαν το iban μου για να μου επιστρέψουν τα χρήματα. Εγώ τους ζήτησα βέβαια και τις χρεώσεις, τον ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας. Μου έβαλαν το σύνολο των χρημάτων στο λογαριασμό μου. Μάλιστα στα στοιχεία του εμβάσματος φαίνονταν ξεκάθαρα το όνομα και η έδρα της εταιρίας… ». Κι αυτό ενώ αρχικά είχαν αρνηθεί να ενημερώσουν τον 34χρονο ακόμη και για το όνομα της εταιρίας που βρισκόταν πίσω από τον 5ψήφιο αριθμό και το SMS που τον χρέωσε, και περιορίστηκαν να τον ενημερώσουν ότι έχει έδρα στο εξωτερικό…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News