Τρία βραβεία για τα εκπαιδευτήρια Junior Academy – Χερρονάσιος Σχολή

Ηράκλειο
Τρία βραβεία για τα εκπαιδευτήρια Junior Academy – Χερρονάσιος Σχολή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλη διάκριση γνώρισαν τα εκπαιδευτήρια Junior Academy – Χερρονάσιος Σχολή στα «Education Leaders Awards 2018».

Τα εκπαιδευτήρια συμμετείχαν στο διαγωνισμό με πέντε υποψηφιότητες και απέσπασαν τρεις διακρίσεις, δηλαδή τρεις βραβεύσεις!

Το Junior Academy – Χερρονάσιος Σχολή βραβεύτηκε στην κατηγορία «Εκπαιδευτικές Επισκέψεις», για το πρόγραμμα «Γνωρίζω και προσφέρω στον τόπο μου», ένα πρόγραμμα για τις εκπαιδευτικές εκδρομές και τη βιωματική μάθηση. Βράβευση των εκπαιδευτηρίων πραγματοποιήθηκε και στην κατηγορία «Κτίριο – Εγκαταστάσεις», το σχολικό κτιριακό συγκρότημα βραβεύτηκε για τον τρόπο που η κτιριακή ανάπτυξη του υλοποιείται έχοντας ως κύριο γνώμονα τις ανάγκες των μαθητών.

Μια ακόμη βράβευση, στην κατηγορία «Δεσμοί με την Κοινωνία», για τους χρόνιους δεσμούς που διατηρεί ο σχολικός οργανισμός με διάφορος φορείς και για την πλούσια κοινωνική του προσφορά επί σειρά ετών.

Η μεγάλη αυτή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018, στο Συνεδριακό Κέντρο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Τα Education Leaders Awards powered by RDC Informatics, αποτελούν το μεγαλύτερο θεσμό στην Ελλάδα, που αναγνωρίζει και επιβραβεύει την αριστεία και τις βέλτιστες πρακτικές στο χώρο της Εκπαίδευσης.

Η πρώην υπουργός Παιδείας κυρία Διαμαντοπούλου Άννα (προεδρεύουσα της επιτροπής), προσωπικότητες και σημαίνοντα στελέχη από το χώρο της εκπαίδευσης και της πολιτείας, εκπρόσωποι ιδιωτικών και δημοσίων φορέων από όλες τις βαθμίδες, διοικητικό και εκπαιδευτικό προσωπικό, ακαδημαϊκοί και δημοσιογράφοι, έδωσαν το παρόν.

Τα Εκπαιδευτήρια Junior Academy – Χερρονάσιος Σχολή, εκπροσώπησε ο Γενικός Διευθυντής, κος Άρης Μαρκάκης, οπού παρέλαβε τα τρία βραβεία. Βραβεία ανταμοιβής των κόπων, των προσπαθειών και της πορείας των εκπαιδευτηρίων τόσα χρόνια.

Ο γενικός διευθυντής των εκπαιδευτήριων Junior Academy – Χερρονάσιος Σχολή, κος Άρης Μαρκάκης, βαθιά συγκινημένος μας δήλωσε ότι τα συγκεκριμένα βραβεία αποτελούν για τα εκπαιδευτήρια, δικαίωση των κόπων, των προσπαθειών και του εκπαιδευτικού έργου που έχει παραχθεί όλα αυτά τα χρόνια στο σχολείο και θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους επί σειρά ετών βρίσκονται δίπλα στο σχολείο και το στηρίζουν σε κάθε του βήμα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News