Τον πυροβόλησε εν ψυχρώ με καραμπίνα

Κρήτη
Τον πυροβόλησε εν ψυχρώ με καραμπίνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας και από εκεί στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Αιματηρή κατάληξη είχε η έντονη λογομαχία μεταξύ δύο ανδρών το απόγευμα της Πέμπτης σε χωριό του Δήμου Γόρτυνας, εξαιτίας προσωπικών διαφορών.

Η συμπλοκή συνέβη και ενώ οι δύο άνδρες βρίσκονταν σε χωράφι. Τα αίματα άναψαν και ο 44χρονος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο σε βάρος του 46χρονου, προκαλώντας του σωματικές βλάβες.

Το θύμα, που είχε δεχτεί χτύπημα στο πόδι, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών. «Με το που ήρθε ο τραυματίας, ξεκίνησαν οι απαραίτητες ενέργειες παροχής πρώτων βοηθειών. Ωστόσο η κατάσταση της υγείας του ήταν τέτοια που επιβαλλόταν η άμεση μεταφορά στο νοσοκομείου», ανέφερε συγκεκριμένα από την πλευρά του , ο γιατρός του Κ.Υ Μοιρών κ. Μανόλης Καλογριδάκης.

Όπως και έγινε, μέσα σε λίγη ώρα, το ασθενοφόρο αναχώρησε για το εφημερεύον νοσοκομείου όπου και νοσηλεύεται.

«Ό άνθρωπος ήρθε στο νοσοκομείο μας και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Πλέον βρίσκεται υπό στενή ιατρική παρακολούθηση στην ορθοπεδική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου», ανέφερε στο neakriti.gr ο υποδιοικητής του ΠΑΓΝΗ κ. Φανουργιάκης.

Όσο για τον 44χρονο που έστρεψε το όπλο εναντίον του συγχωριανού του, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας που διαπράχθηκε σε βάρος 46χρονου ημεδαπού, στο Ηράκλειο, ενώ κατασχέθηκε το εν λόγω κυνηγετικό όπλο.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News