Παραλίγο… τραγωδία: «Κατέρρευσε» δέντρο στην είσοδο παιδικής χαράς

Ηράκλειο
Παραλίγο… τραγωδία: «Κατέρρευσε» δέντρο στην είσοδο παιδικής χαράς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τυχεροί μέσα στην ατυχία τους φαίνεται ότι ήταν οι κάτοικοι στην περιοχή της Θερίσου από το τεράστιο κλαδί ενός δέντρου το οποίο έπεσε στην είσοδο παιδικής χαράς

Όλα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης με ξημερώματα Τετάρτης, όταν το πολύ χοντρό κλαδί ενός δέντρου στην είσοδο της παιδικής χαράς της οδού Λεβήνου στην περιοχή της Θερίσου έπεσε «ξυστά» από ένα αυτοκίνητο.

Το κλαδί έπεσε παραπλεύρως του σταθμευμένου αυτοκινήτου, προκαλώντας του σημαντικές ζημιές, σύμφωνα με κάτοικο της περιοχής.

Σύμφωνα με τον κάτοικο της περιοχής, ο οποίος επικοινώνησε με το neakriti.gr, ανέφερε ότι πρόκειται το κλαδί ενός «άρρωστου» δέντρου, ενώ όπως τονίζει ότι οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής, αλλά και ο ίδιος έχουν επανειλημμένα απευθυνθεί στην αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου Ηρακλείου για την απομάκρυνση του δέντρου.

«Ευτυχώς που δε θρηνήσαμε θύματα»

Όπως ανέφερε αγανακτισμένος ο κάτοικος της περιοχής, το δέντρο βρίσκεται στην είσοδο της παιδικής χαράς της οδού Λεβήνου, μιας παιδικής χαράς στην οποία παίζουν, καθημερινά, εκατοντάδες παιδάκια.

Τα ερωτήματα για το τι θα συνέβαινε εάν το κλαδί έπεφτε κατά τη διάρκεια της ημέρα, προκαλούν… φόβο, καθώς θα μπορούσε να είχε τραυματιστεί οποιοσδήποτε απολάμβανε τη σκιά του στο παγκάκι που βρίσκεται ακριβώς από κάτω, ή ακόμη χειρότερα, κάποιο παιδί που θα έπαιζε στην παιδική χαρά.

Σημειώνεται ότι ο κάτοικος ενημέρωσε από πολύ νωρίς το πρωί την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Ηρακλείου για την απομάκρυνση του πεσμένου κλαδιού, παρόλα αυτά, μέχρι και τις 9:30 το πρωί, το κλαδί δεν είχε απομακρυνθεί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News