Ηράκλειο

Έκαναν δώρο ζωής για τα μωράκια στο ΠΑΓΝΗ, δύο νέες θερμοκοιτίδες

Με δύο νέες θερμοκοιτίδες έχει εξοπλιστεί η Μονάδα Νοσηλείας και Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του ΠΑΓΝΗ, τις οποίες προσέφερε η οργάνωση «Πάνος και Χρυσιήδα βοήθεια στα παιδιά».

Οι θερμοκοιτίδες αξίας 18.000 ευρώ αγοράστηκαν με χρήματα που συγκεντρώθηκαν μέσα από παζάρια και άλλες εκδηλώσεις, με την ΜΚΟ να επιλέγει το ΠΑΓΝΗ για τη δωρεά τους, προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες της Μονάδας στην οποία νοσηλεύονται κάθε χρόνο πάνω από 500 παιδιά.

Στην παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, έδωσαν το «παρών» μέλη και φίλοι της οργάνωσης, που με την ευκαιρία αυτή… οργάνωσαν και μια εκδρομή με βάση το Ηράκλειο με επισκέψεις στην όμορφη Κρήτη, στα Χανιά, Ρέθυμνο και Άγιο Νικόλαο.

«Η Διευθύντρια της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών, κα Ελ. Χατζηδάκη, καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό μας εντυπωσίασαν με την αμέριστη ανθρωπιά και αυτοθυσία που επιδεικνύουν καθώς διαχειρίζονται τα θέματα αυτής της τόσο σημαντικής μονάδας. Ελάχιστα άτομα που καταφέρνουν το αδύνατο και, συχνά, κάνουν, θαύματα» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Παρευρέθηκαν επίσης ο Διευθυντής του Νοσοκομείου και του Παιδιατρικού τμήματος.

Οι θερμοκοιτίδες ήδη φιλοξενούν πρόωρα μωρά που λαμβάνουν την καλύτερη φροντίδα από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Μονάδας, το οποίο προσφέρει στα νεογνά αγάπη και στοργή μέχρι τη μέρα που θα τα πάρουν οι γονείς στο σπίτι τους.

 

Σχόλια