Ηράκλειο

Έσπασαν τα νερά - Ηρακλειώτισσα γέννησε μέσα στο αυτοκίνητο

36χρονη Ηρακλειώτισσα γέννησε μέσα στο αυτοκίνητο ενώ κατευθύνονταν προς το μαιευτήριο!

Ένα αναπάντεχο θείο δώρο ήρθε να χαρίσει χαμόγελα και χαρά σε ζευγάρι από το Ηράκλειο.

Έγκυος Ηρακλειώτισσα γυναίκα ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας κατευθύνονταν με τον σύζυγο της προς ιδιωτικό μαιευτήριο της πόλης μας.

Κι ενώ το ζευγάρι βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο έπιασαν οι πόνοι της γέννας την γυναίκα. Ο πατέρας σαστισμένος και μη γνωρίζοντας τί πρέπει να κάνει, στάθμευσε το αυτοκίνητο στην άκρη του δρόμου και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.

Διασώστες έδρασαν αστραπιαία και έσπευσαν αμέσως στη συμβολή των οδών Ικάρου και Σταδίου όπου βοήθησαν την 36χρονη μητέρα να γεννήσει. Σημειώνεται ότι τόσο η μητέρα όσο και το μωρό χαίρουν άκρας υγείας.

Πρόκειται για ένα νεογέννητο κοριτσάκι το οποίο βιαζόταν λίγο παραπάνω να δει το φως του κόσμου και να απολαύσει τη στοργική αγκαλιά των γονιών του.

Το μωρό έκανε το καλύτερο δώρο στους γονείς του για τη Γιορτή της Μητέρας. Το ζευγάρι έχει ήδη ένα παιδάκι κι αυτό είναι το δεύτερο, τη γέννηση του οποίου προφανώς θα θυμούνται για πάντα. Πλέον τόσο η 36χρονη μανούλα όσο και το κοριτσάκι ξεκουράζονται κάτω από τη φροντίδα των μαιών στο μαιευτήριο που ήταν ο αρχικός προορισμός τους.

Το neakriti.gr εύχεται να τους ζήσει!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια