Το χαμόγελο επέστρεψε στο πρόσωπο νοσηλεύτριας του ΠΑΓΝΗ, με δύο παιδιά

Ηράκλειο
Το χαμόγελο επέστρεψε στο πρόσωπο νοσηλεύτριας του ΠΑΓΝΗ, με δύο παιδιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Να ρυθμίσει τα χρέη της, «κουρεύοντάς» τα κατά 75%, κατάφερε μία νοσηλεύτρια, μητέρα δύο παιδιών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, πρόκειται για μία 46χρονη παντρεμένη γυναίκα, με δύο παιδία, η οποία εργάζεται ως νοσηλεύτρια σε κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, ενώ ο σύζυγός της εργάζεται ως δημοτικός εργατοτεχνίτης.

Η 46χρονη ήταν δανειολήπτρια - εγγυήτρια σε καταναλωτικό δάνειο του συζύγου της, με το συνολικό ποσό οφειλής της σε μία τράπεζα να ανέρχεται στα 60.000 ευρώ.

Το συνολικό οικογενειακό εισόδημα της οικογένειας είναι 2.341,71 ευρώ: Η γυναίκα διαθέτει εισόδημα 1.211 ευρώ μηνιαίως, ενώ ο σύζυγός της 1.129 ευρώ.

Η γυναίκα δεν έχει περιουσιακά στοιχεία, καθώς τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της διαμένουν σε κατοικία ιδιοκτησίας του συζύγου της.

Το Δικαστήριο του Ηρακλείου αποφάσισε ότι:

- Δέχεται την αίτηση

- Ρυθμίζει τα χρέη της  εγγυήτριας, ορίζοντας δόσεις για τρία χρόνια και από 440 ευρώ το μήνα, αφού αφαιρέθηκε το ποσό που κατέβαλλε στην τράπεζα με την Προσωρινή Διαταγή

- «Κουρεύει» το χρέος της εγγυήτριας κατά 75% περίπου, δηλαδή για χρέος των 60.000 ευρώ, θα πληρώσει μόνο 15.200 σε χρονική διάρκεια 28 μηνών

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News