Ηράκλειο

Το χαμόγελο επέστρεψε στο πρόσωπο νοσηλεύτριας του ΠΑΓΝΗ, με δύο παιδιά

Να ρυθμίσει τα χρέη της, «κουρεύοντάς» τα κατά 75%, κατάφερε μία νοσηλεύτρια, μητέρα δύο παιδιών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, πρόκειται για μία 46χρονη παντρεμένη γυναίκα, με δύο παιδία, η οποία εργάζεται ως νοσηλεύτρια σε κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, ενώ ο σύζυγός της εργάζεται ως δημοτικός εργατοτεχνίτης.

Η 46χρονη ήταν δανειολήπτρια - εγγυήτρια σε καταναλωτικό δάνειο του συζύγου της, με το συνολικό ποσό οφειλής της σε μία τράπεζα να ανέρχεται στα 60.000 ευρώ.

Το συνολικό οικογενειακό εισόδημα της οικογένειας είναι 2.341,71 ευρώ: Η γυναίκα διαθέτει εισόδημα 1.211 ευρώ μηνιαίως, ενώ ο σύζυγός της 1.129 ευρώ.

Η γυναίκα δεν έχει περιουσιακά στοιχεία, καθώς τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της διαμένουν σε κατοικία ιδιοκτησίας του συζύγου της.

Το Δικαστήριο του Ηρακλείου αποφάσισε ότι:

- Δέχεται την αίτηση

- Ρυθμίζει τα χρέη της  εγγυήτριας, ορίζοντας δόσεις για τρία χρόνια και από 440 ευρώ το μήνα, αφού αφαιρέθηκε το ποσό που κατέβαλλε στην τράπεζα με την Προσωρινή Διαταγή

- «Κουρεύει» το χρέος της εγγυήτριας κατά 75% περίπου, δηλαδή για χρέος των 60.000 ευρώ, θα πληρώσει μόνο 15.200 σε χρονική διάρκεια 28 μηνών

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια