Ηράκλειο

Εντυπωσιακή η συμμετοχή στις εκλογές της ΝΟΔΕ

Κινητοποίηση μελών, και όχι μόνο, φιλοδοξεί να προκαλέσει η Πειραιώς μπροστά στις τρεις κάλπες που θα στήσει στις 13 Μαΐου σε 339 σημεία της χώρας.

Στις πρώτες δύο εκλέγει προέδρους και μέλη ΝΟΔΕ και ΔΗΜΤΟ, ενώ στην τρίτη θα εκλέξει τους συνέδρους για το εκλογικό συνέδριο που τοποθετείται, σύμφωνα με πληροφορίες, για το τέλος του έτους. Το στίγμα δόθηκε κατά τη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, παρουσία του βουλευτή Ηρακλείου και γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη.

Στο Ν. Ηρκαλείου σύμφωνα με την τοπική ΝΟΔΕ θα στηθούν 5 κάλπες σε Γούβες, Αρκαλοχώρι, Πεζά, Μοίρες και Ηράκλειο με την εκλογική διαδικασία να ξεκινάει στις 9 το πρωί και να ολοκληρώνεται στις 7 το απόγευμα.

Στη ΝΟΔΕ Ηρακλείου επικράτησαν πάντως στιγμές συγκίνησης, αφού τα μέλη της οργάνωσης αποχαιρέτησαν από το τιμόνι της ΝΟΔΕ τον Καλλέργο Βουλγαράκη, καλωσορίζοντας τον νέο πρόεδρο, που θα είναι και ο μοναδικός υποψήφιος στις εκλογές της Κυριακής, Βαγγέλη Καρκανάκη.

Πιο αναλυτικά, για τον νομό Ηρακλείου τα στοιχεία αναφορικά με την συμμετοχή των πολιτών στην είναι εξίσου εντυπωσιακά, καθώς τα οικονομικώς ενήμερα μέλη της ΝΔ ανήλθαν στις 4.608!  Για πρώτη φορά σημειώνεται μια τόσο ευρεία και δυναμική κινητοποίηση στον νομό, με τους Νεοδημοκράτες και τις Νεοδημοκράτισσες να συμμετέχουν τόσο ενεργά σ’ αυτή τη μεγάλη γιορτή της Δημοκρατίας του Κόμματός μας.

Στο πλαίσιο της Συνέντευξης Τύπου ο Γραμματέας ΠΕ της ΝΔ και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λ. Αυγενάκης, δήλωσε: «Μέσω της διαδικασίας αυτής ενισχύουμε την εσωκομματική δημοκρατία, στηρίζουμε την αρτιότερη αξιοποίηση των στελεχών μας, ενδυναμώνουμε τη συμμετοχή των μελών μας. Διεξάγοντας εκλογές από τη βάση, κάνουμε ανοικτή πρόσκληση σε ολόκληρη την κοινωνία, δίνουμε έμφαση στην ενεργό συμμετοχή όλων. Η εκλογή αυτή διαδικασία έρχεται σε πλήρη συμφωνία με τη ρήση του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη: “Κάνουμε πράξη την άμεση δημοκρατία σε τοπικό επίπεδο, αλλά δίνεται και πραγματικός ρόλος στα μέλη”. Προχωράμε ενωμένοι στην πολιτική και ποιοτική ανανέωση της Ν.Δ., εκσυγχρονίζοντας την λειτουργία της Παράταξής μας, η οποία ανοίγεται εκτός των στενών κομματικών τειχών και απευθύνεται με αυτοπεποίθηση σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία».

Οι εκλογές θα διεξαχθούν από το πρωί στις 9:00π.μ. έως τις 07:00μ.μ. το απόγευμα της Κυριακής 13 Μαΐου 2018, στους παρακάτω οριζόμενους τόπους:

Για την Νομαρχιακή Οργάνωση Ηρακλείου:

Γραφεία ΝΟΔΕ Ηρακλείου (Οδός Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 38, Ηράκλειο)

Για τις Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις (ΔΗΜ.Τ.Ο.):

Ηρακλείου: Γραφεία ΝΟΔΕ Ηρακλείου (Οδός Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 38, Ηράκλειο)

Μαλεβιζίου: Γραφεία ΝΟΔΕ Ηρακλείου (Οδός Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 38, Ηράκλειο)

Αρχανών-Αστερουσίων: Πρώην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, Πεζά

Φαιστού: Γραφεία ΔΗΜ.Τ.Ο. Φαιστού (Οδός 25ης Μαρτίου, Μοίρες)

Γόρτυνας: Γραφεία ΔΗΜ.Τ.Ο. Φαιστού (Οδός 25ης Μαρτίου, Μοίρες)

Χερσονήσου: Δημαρχείο, Κατ/μα Γουρνών (Έδρα Δήμου – Παλαιά Αμερικανική Βάση)

Μινώα Πεδιάδας: Δημαρχείο, Κατ/μα Αρκαλοχωρίου

Βιάννου: Δημαρχείο, Κατ/μα Αρκαλοχωρίου

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τη διαδικασία διεξαγωγής των εκλογών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο της ΝΟΔΕ Ηρακλείου: 2811810280.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια