Ευκαιρίες και τεχνικές για την προώθηση ξενοδοχείων και καταλυμάτων

Ηράκλειο
Ευκαιρίες και τεχνικές για την προώθηση ξενοδοχείων και καταλυμάτων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O εκπαιδευτικός όμιλος dp studies, σε συνέχεια σειράς σεμιναρίων με αντικείμενο το ηλεκτρονικό marketing σε τουρισμό και εστίαση, διοργανώνει νέο επαγγελματικό σεμινάριο με τίτλο «Νέες ευκαιρίες και τεχνικές για την προώθηση ξενοδοχείων και καταλυμάτων», το οποίο θα καλύπτει όλες τις τελευταίες εξελίξεις στην Τουριστική Αγορά και στις τεχνικές ηλεκτρονικής προώθησης καταλυμάτων.

Η διεξαγωγή του θα γίνει σε δύο μέρη, με το πρώτο να γίνεται Σάββατο 19 Μαΐου και το δεύτερο Δευτέρα 21 Μαΐου.

Για όσους το επιθυμούν, δίνεται η δυνατότητα παρακολούθησης του σεμιναρίου εξ αποστάσεως με την χρησιμοποίηση εξειδικευμένης πλατφόρμας σύγχρονης εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης (e-learning) που διαθέτει το dp studies.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε Ιδιοκτήτες ή υπάλληλους ξενοδοχείων, ενοικιαζόμενων δωματίων, κατοικιών, τουριστικών γραφείων, και γενικότερα όσων δραστηριοποιούνται στην τουριστική αγορά (πχ εστιατόρια, club, τουριστικά καταστήματα κλπ), ανεξάρτητα αν συνεργάζονται ή όχι με μια εταιρεία ψηφιακής προβολής της επιχείρησής τους. Επίσης σε ιδιώτες που θέλουν ν ασχοληθούν με καινοτόμες υπηρεσίες ψηφιακού marketing ή προώθηση τουριστικών επιχειρήσεων.

Εισηγητής θα είναι ο κύριος Γιάννης Αγγελάκης Ιδρυτής και Managing Director της Engage Media Greece, ο οποίος θα έρθει από την Αθήνα ειδικά για το σεμινάριο.

Ο κύριος Αγγελάκης είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Παντείου Πανεπιστημίου, με ειδίκευση στο Μάρκετινγκ. Από το 1997 δραστηριοποιείται συστηματικά στον τομέα των interactive media. Έχει διατελέσει επί μια δεκαετία στέλεχος στην εταιρεία Forthnet, όπου κατέλαβε διάφορες θέσεις ευθύνης στους τομείς του Μάρκετινγκ, της Εμπορικής Ανάπτυξης Υπηρεσιών, καθώς και Στρατηγικού Σχεδιασμού της εταιρίας. Έχει διατελέσει επίσης Διευθυντής Μάρκετινγκ στις εφημερίδες Καθημερινή και Αποκαλύψεις, ενώ παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα εμπορικού σχεδιασμού και ανάπτυξης μέσω ψηφιακών υποδομών.

Για περισσότερες πληροφορίες, λεπτομέρειες σχετικά με την ύλη και το κόστος του σεμιναρίου καθώς και δήλωση συμμετοχής μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα των dp studies πατώντας εδώ.

Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία της σχολής στα τηλέφωνα: 2810.24.00.24 ή 2810.313.603

Για να κατεβάσετε σε pdf όλες τις πληροφορίες του σεμιναρίου πατήστε: Σεμινάριο Νέες Ευκαιρίες και Τεχνικές για την προώθηση Ξενοδοχείων και Καταλυμάτων σε pdf.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News