Ηράκλειο

Μαθαίνοντας την Κρητική κουζίνα στους επισκέπτες της Κρήτης

Με επιτυχία διοργανώθηκε από το ΙΕΚ Kappa Studies ένα καινοτόμο πρόγραμμα εκπαίδευσης για καθηγητές και σεφ από την Σλοβακία, προκειμένου να έρθουν σε επαφή με την κρητική κουζίνα και γενικότερα την ελληνική κουλτούρα στην γαστρονομία, αποκτώντας νέες εμπειρίες.

Το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της σχολής στο Κοκκίνι Χάνι το διάστημα από 30 Απριλίου έως 4 Μαΐου.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε ένα πολύ εξειδικευμένο πρόγραμμα με μια ομάδα 20 καθηγητών και σεφ από Τουριστικές Σχολές της Σλοβακίας έτσι ώστε η μάθηση να μην είναι μόνο θεωρητική αλλά και πρακτική.

Υπό την επίβλεψη σεφ, οι συμμετέχοντες είδαν στην πράξη πώς να διαχειρίζονται τα καταπληκτικά κρητικά προϊόντα φτιάχνοντας κρητικές συνταγές, έτσι ώστε να μπορούν να διδάξουν τους σπουδαστές τους, στην Σλοβακία τον πλούτο της κρητικής διατροφής.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με το Ι.ΙΕΚ Kappa Studies στο τηλ. 2810.361361.

Σχόλια