Η ζωή και το έργο του Κάρολου Δαρβίνου μέσα σε δύο μέρες

Ηράκλειο
Η ζωή και το έργο του Κάρολου Δαρβίνου μέσα σε δύο μέρες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκδηλώσεις
Δευτέρα,14 Μαΐ 2018, 15:00
Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο (αίθουσα Πειραματικού Θεάτρου)

Μία διημερίδα για τον Κάρολο Δαρβίνο θα πραγματοποιηθεί από ομάδα εθελοντων φοιτητών και φοιτητριών του Τμήματος Βιολογίας.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αλλά και του ευρύτερου κοινού της πόλης του Ηρακλείου, για την Εξελικτική Θεωρία, που διατύπωσε ο Δαρβίνος.

Η εκδήλωση θα εστιάσει στο επιστημονικό του έργο, στα κίνητρα που τον οδήγησαν στη συγκεκριμένη μελέτη, στη μεθοδολογία που ακολούθησε και κυρίως στην επίδραση της θεωρίας του, στο να αλλάξει ο τρόπος με τον οποίο η ανθρωπότητα αντιλαμβανόταν την εξέλιξη της ζωής στον πλανήτη γη.

Η δράση αυτή πραγματοποιείται στο πλαίσιο της προβολής των επιστημονικών περιοχών στις οποίες δραστηριοποιείται το Τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και της γνωριμίας, με την Εξελικτική Θεωρία, των μαθητών του Νομού Ηρακλείου.

Η διημερίδα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 και την Τρίτη 15 Μαΐου στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, Αίθουσα «Πειραματικό θέατρο» από τις 3 το μεσημέρι έως τις 9 το βράδυ.

Συνδιοργάνωση: Τμήμα Βιολογίας, Περιφέρεια Κρήτης και Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κρήτης.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News