Έκρυβαν 3 κιλά κάνναβης σε Ι.Χ. & σπαθί σε μήκος... λάμας στο σπίτι

Ηράκλειο
Έκρυβαν 3 κιλά κάνναβης σε Ι.Χ. & σπαθί σε μήκος... λάμας στο σπίτι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το 2018 έχει οριστεί ως έτος κατά των ναρκωτικών και γι’ αυτό μάχονται καθημερινά οι αστυνομικοί. Σχεδόν κάθε μέρα, λοιπόν, καταφέρνουν και πατάσσουν περιπτώσεις κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών.

Μία κινηματογραφική σύλληψη στήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, με τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών να σταματούν και να ακινητοποιούν δύο άντρες οι οποίοι επέβαιναν εκείνη την ώρα σε Ι.Χ. αυτοκίνητα.

Πρόκειται για έναν 26χρονο και ένα 32χρονο, αμφότεροι ελληνικής καταγωγής.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας μέσα στα αυτοκίνητα των κατηγορουμένων, βρέθηκαν δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 3.100 γραμμάρια κάνναβης.

Οι έλεγχοι όμως δε σταμάτησαν εκεί, αφού ακολούθησε έρευνα και στο σπίτι του 32χρονου. Εκεί βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον 100 φυσίγγια και ένα σπαθί με μήκος λάμας 68 εκατοστά.

Επιπλέον, πέρα από τις ναρκωτικές ουσίες, τα φυσίγγια και το σπαθί, κατασχέθηκαν και τα δύο αυτοκίνητα στα οποία πιάστηκαν χτες οι δράστες, ως μέσα μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί εις βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Να σημειωθεί πως για τον 36χρονο σχηματίστηκε επιπλέον δικογραφία για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News