Tο «Atlantis» γιορτάζει 50 χρόνια παρουσίας

Ηράκλειο
Tο «Atlantis» γιορτάζει 50 χρόνια παρουσίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μισό αιώνα εμβληματικής λειτουργίας συμπληρώνει φέτος το ξενοδοχείο “Αtlantis” στο Ηράκλειο και το γιορτάζει θέλοντας έτσι να ευχαριστήσει όλους όσοι το στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια.

Η οικογένεια του “Aquila Atlantis Hotel” αισθάνεται υπερήφανη για τη φετινή επέτειο των 50 χρόνων από την έναρξη λειτουργίας του ξενοδοχείου, που έχει συνδέσει το όνομά του με τη σύγχρονη ιστορία της πόλης του Ηρακλείου, αλλά και του υψηλού επιπέδου παροχής τουριστικής υπηρεσίας στο νησί μας.

Το 5άστερο ξενοδοχείο “Αtlantis” μοιράζεται μαζί μας το αύριο και με όραμα της οικογένειας Δημητρίου Δασκαλαντωνάκη, και δεσμεύεται να συνεχίσει το ρόλο του με συνέπεια, συμβάλλοντας στον τουρισμό, τη φιλοξενία, την ιστορία και τον πολιτισμό.

Το “Αtlantis” συνδέθηκε για πέντε δεκαετίες με την ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος του τόπου μας, με τον πολιτισμό του νησιού μας και την κρητική φιλοξενία, έχοντας πλέον γίνει συνώνυμο ενός ισχυρού brand και παραμένει μέχρι σήμερα μια από τις κορυφαίες επιλογές πανελλαδικά στα ξενοδοχεία πόλης.

Με περισσότερους από 800.000 επισκέπτες, μεταξύ αυτών πλήθος προσωπικοτήτων από το χώρο της πολιτικής, της τέχνης και του αθλητισμού, και με πάνω από 2.000.000 διανυκτερεύσεις στο ενεργητικό του, με σημαντικές διακρίσεις, βραβεία και πιστοποιήσεις, η διοίκηση και το προσωπικό του ξενοδοχείου νιώθουν υπερήφανοι για τους χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες τους και το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που παρέχουν.

Το 5άστερο “Aquila Atlantis Hotel” ανακαινίστηκε ριζικά το 2013. Το μεγαλείο όμως του πολυτελούς ξενοδοχείου είναι η ξεχωριστή του ικανότητα να μετατρέπει στιγμές χαλάρωσης σε αξέχαστες εμπειρίες και γι’ αυτό το λόγο η φήμη του... προηγείται. Οι επισκέπτες του, που είτε κάνουν διακοπές, είτε ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους, το προτιμούν για τις ξεχωριστές διασκέψεις, εκδηλώσεις και συνέδρια, αλλά και για τα εξατομικευμένα events που διαρκώς διοργανώνει για εξέχουσες προσωπικότητας και διασημότητες σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.

Πέντε δεκαήμερα γιορτής και δράσεων

Η επέτειος-ορόσημο για τη συμπλήρωση 50 χρόνων λειτουργίας του ξενοδοχείου, ωστόσο, αποτελεί μια ξεχωριστή στιγμή για την οικογένεια του ξενοδοχείου “Αtlantis” και για τον όμιλο “Aquila”, για τον λόγο αυτό και κηρύττουν την έναρξη των εορταστικών, επετειακών εκδηλώσεων που οργανώνουν, υπό τον γενικό τίτλο “50 χρόνια ζωής - 50 μέρες γιορτής” και καλούν όλους μας να συμμετάσχουμε σε μια βεντάλια διαδραστικών εκδηλώσεων, που στόχο έχουν όχι μόνο τα γενέθλια αυτά καθαυτά, αλλά και το ζωντάνεμα αναμνήσεων αυτής της χρυσής 50ετίας για τους εργαζόμενους, τους συνεργάτες, τους πολίτες και τους πελάτες του ξενοδοχείου.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις αφορούν πέντε δεκαήμερα, όσες και οι δεκαετίες του ξενοδοχείου, με 5 σημαντικές δράσεις: Εκδήλωση ζωγραφικής με τα παιδιά του 10ου Νηπιαγωγείου (08/05), έκθεση φωτογραφίας (21-27/05), ανάπλαση-δενδροφύτευση του πάρκου επί της οδού Υγείας (05/06) στις 11 το πρωί, δείπνο επισήμων στην αίθουσα “Πασιφάη Ι” (15/06) και πάρτι γενεθλίων (29/06) στις 7 το απόγευμα στο πάρκο Υγείας, με έκθεση κλασικών αυτοκινήτων, με το προσωπικό και τη διεύθυνση του ξενοδοχείου να τονίζει: «Σας προσκαλούμε και σας περιμένουμε σε αυτό το μοναδικό ιστορικό και εορταστικό 50ήμερο, που θα ξυπνήσει μνήμες παλαιότερων συμπολιτών μας, θα γνωρίσει στους νεότερους την πλούσια ιστορία ενός ξενοδοχείου που πλέον θεωρείται ένα ολοζώντανο ενεργό κύτταρο αυτής της πόλης, και θα αποδείξει έμπρακτα πως η επένδυση στην ποιότητα είναι η απάντηση στις προκλήσεις των καιρών».

Σημειώνεται επίσης πως οι εκπρόσωποι του “Ατλαντίς”, που στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου παρουσίασαν το πρόγραμμα των επετειακών αυτών εκδηλώσεων, δήλωσαν αισιόδοξοι για τη φετινή τουριστική χρονιά, εκτιμώντας ότι θα κυμανθεί στα περσινά επίπεδα. Ωστόσο, εμφανίζονται συγκρατημένοι για τις εκτιμήσεις σχετικά με την επόμενη σεζόν.

Ο γενικός διευθυντής του Ομίλου “Aquila” κ. Δημήτρης Τσούνης επισήμανε χαρακτηριστικά ότι «το ξενοδοχείο είναι συνδεδεμένο με την κρητική φιλοξενία και την ανάπτυξη του τόπου μας».

Από την πλευρά του, ο γενικός διευθυντής “Aquila Atlantis” Γιώργος Μπαρελιέρ τόνισε πως «το “Ατλαντίς” παράλληλα είναι από τα λίγα ξενοδοχεία στο νησί μας που έχει τόσο υψηλό δείχτη εξοικονόμησης ενέργειας», ενώ η υποδιευθύντρια του ξενοδοχείου κ. Ρίτα Φλουρή σημείωσε πως «νιώθουμε περήφανοι για τους χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News