Let's do it Greece: Οι παραλίες «έλαμψαν» στο Μαλεβίζι

Ηράκλειο
Let's do it Greece: Οι παραλίες «έλαμψαν» στο Μαλεβίζι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για μία ακόμα χρονιά, μαθητές, δάσκαλοι και καθηγητές, γονείς και τοπικοί φορείς, όλοι  όσοι μοιράζονται το όραμα μιας καθαρής Ελλάδας, ένωσαν τις δυνάμεις τους και πραγματοποίησαν τις δράσεις του «Let's do it Greece 2018».

Το θέμα της φετινής δράσης ήταν η προστασία του περιβάλλοντος. Δείτε αναλυτικά τις δράσεις και φωτογραφίες.

Παραλία Αγίας Πελαγίας

Το Δημοτικό σχολείο της Αγίας Πελαγίας, 64 μαθητές και εκπαιδευτικοί, σε συνεργασία με τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων, πραγματοποίησαν καθαρισμό της παραλίας.

100 μαθητές και εκπαιδευτικοί από το Δημοτικό σχολείο Ροδιάς, σε συνεργασία με τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων, καθώς και την Τοπική Κοινότητα Ροδιάς πραγματοποίησαν καθαρισμό στους δρόμους του οικισμού.

Τσαλικάκι, Αγία Μαρίνα

Το 1ο και 2ο Νηπιαγωγείο Αγίας Μαρίνας, 80 μαθητές και εκπαιδευτικοί, η Δ.Ε. Γαζίου, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου και 2ου Νηπιαγωγείου Αγίας Μαρίνας και οι γονείς των νηπίων, καθώς και ο Σύλλογος Γυναικών Μαλβαζία, πραγματοποίησαν δενδροφύτευση στον κεντρικό δρόμο που βρίσκεται έξω από τα σχολεία.

Τις προηγούμενες ημέρες είχε πραγματοποιηθεί καθαρισμός από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κρουσώνα σε τμήμα της ακτής και ακολούθησε και δεύτερη δράση, η οποία κάλυψε μεγάλα τμήματα της παραλίας, από την Βαγιά μέχρι τα Ληνοπεράμματα, με τη συμμετοχή 250 μαθητών και εκπαιδευτικών, εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής, στελεχών των σωμάτων ασφαλείας και εθελοντών. Αναλυτικότερα έγινε καθαρισμός:

Από το 2ο & 3ο Δημοτικό Σχολείο Γαζίου, 125 μαθητές και εκπαιδευτικοί, σε τμήματα της παραλίας στο ύψος του ξενοδοχείου Apollonia Hotel και της επιχείρησης Blue N Blue στην οδό Βαγιάς.

Από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Γαζίου, 85 μαθητές και εκπαιδευτικοί, καθαρισμός τμήματος της παραλίας στο ύψος του ξενοδοχείου Agapi beach.

Από το Δημοτικό Σχολείο Τυλίσσου, 40 μαθητές και εκπαιδευτικοί, καθαρισμός τμήματος παραλίας Αμμουδάρας στο ύψος του ξενοδοχείου Santa Marina.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News