Έσπασε αγωγός - Με λάσπες «πλημμύρισε» η Καράτζη

Ηράκλειο
Έσπασε αγωγός - Με λάσπες «πλημμύρισε» η Καράτζη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βλάβη σε αγωγό που περνά από την οδό Καράτζη στη Βιομηχανική περιοχή έσπασε με αποτέλεσμα ο δρόμος να «πλημμυρίσει» με λάσπες και χώματα.

Συνεργεία της ΔΕΥΑΗ βρέθηκαν αμέσως στο σημείο προκειμένου να αποκαταστήσουν τη βλάβη. Μάλιστα τοποθέτησαν και ειδική σήμανση του ΚΟΚ προκειμένου να κατευθύνουν κατάλληλα τους οδηγούς μακριά από τα έργα.

Ο αγωγός έσπασε το πρωί της Τετάρτης κάτω από άγνωστες συνθήκες. Ωστόσο χρειάστηκαν μόνο λίγες ώρες ώστε οι εξειδικευμένοι υπάλληλοι να εκτελέσουν τις απαραίτητες εργασίες για την αποκατάσταση της βλάβης.

Μέχρι βέβαια τα συνεργεία να ολοκληρώσουν τις εργασίες αποκατάστασης νερά, λάσπες και χώματα "έτρεχαν" στο δρόμο. Κι επειδή πρόκειται για ένα πολυσύχναστο δρόμο, που ενώνει την πόλη με την Βιομηχανική περιοχή, τα οχήματα κινούνταν με χαμηλές ταχύτητες αλλά ιδιαίτερα προσεκτικά.

«Δε μπορεί να υπολογιστεί πόσα κυβικά νερού χάθηκαν»

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επέμβαση των αρμόδιων συνεργείων από την πλευρά της ΔΕΥΑΗ ήταν τάχιστη κι έτσι όλη η επιχείρηση αποκατάστασης διήρκεσε περίπου τρεις ώρες.

«Το προσωπικό σκούπισε και ξέπλυνε το δρόμο από τα νερά πριν την ολοκλήρωση της επιχείρησης», ανέφερε στο neakriti.gr ο Γενικός Διευθυντής της ΔΕΥΑΗ κ. Χαρίλαος Παπαματθαιάκης.

Κλείνοντας ο κ. Παπαματθαιάκης δήλωσε ότι «δεν μπορεί να υπολογιστεί προς το παρόν πόσα κυβικά νερού χάθηκαν». Τόνισε όμως ιδιαίτερα ότι μόλις «η Επιχείρηση ειδοποιηθεί για κάποια βλάβη κλείνει την παροχή νερού ώστε να υπάρχουν οι λιγότερες δυνατές απώλειες νερού. Η παροχή ανοίγει ξανά είτε μετά την αποκατάσταση της βλάβης είτε σε περίπτωση που δεν γνωρίζουν τα συνεργεία ακριβώς το σημείο της διαρροής, ανοίγει η παροχή ώστε να το βρουν».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News