Το μεγαλείο του γυναικείου εγκεφάλου

Ηράκλειο
Το μεγαλείο του γυναικείου εγκεφάλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ομιλία
Παρασκευή,04 Μαΐ 2018, 18:30
Πολύκεντρο Νεολαίας

Δεν είναι λίγα τα… σχόλια που διαβάζουμε και ακούμε κατά καιρούς για το πώς μπορεί αν λειτουργεί η σκέψη, ο εγκέφαλος της γυναίκας.

Πολλές φορές βλέπουμε στα social media φωτογραφίες με ένα τεράστιο βιβλίο που γράφει απ’ έξω «σ’ αυτό το βιβλίο μπορείς να καταλάβεις πώς σκέφτονται οι γυναίκες» και όταν το ανοίγεις, οι σελίδες είναι κενές...

Τώρα, η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Ηρακλείου έρχεται να μας «φωτίσει» πάνω σ' αυτό το θέμα και διοργανώνει ομιλία με θέμα «Το μεγαλείο του γυναικείου εγκεφάλου» στο πλαίσιο του κύκλου διαδραστικών ομιλιών «Κάθε Γυναίκα Άξια Λόγου».

Ομιλητές της εκδήλωσης είναι:

Η κ. Μαράκη Ελένη - Διδάκτωρ της Κοινωνιολογίας της Εκπαίδευσης με θέμα «Το μεγαλούργημα της Γυναίκας μέσα από την εσωτερική δύναμη ψυχής – κόντρα στο σύνδρομο της Σταχτοπούτας»

O κ. Μάριος Σεβρισαριανός - Ψυχολόγος, ειδικός Νευροεπιστήμονας του Κέντρου Νευροανάδραση Κρήτης. Με θέμα «Το μεγαλείο του γυναικείου εγκεφάλου από την νευροεπιστημονική προσέγγιση. Ενδυνάμωση της Γυναίκας, κατάρριψη των μύθων που κρατούν τις Γυναίκες εγκλωβισμένες».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Μαΐου 2018 και ώρα 18.30 το απόγευμα, στο Πολύκεντρο Νεολαίας (Ανδρόγεω 2).

Η πρωτοβουλία «Κάθε Γυναίκα Άξια Λόγου» της Δ.ΕΠ.ΙΣ. Ηρακλείου είναι ένα σύνολο δράσεων, που ξεκίνησε στις 2 Μαρτίου και συνεχίζεται με έναν κύκλο διαδραστικών ομιλιών, με στόχο την υποστήριξη και ενδυνάμωση των γυναικών κάθε ηλικίας, σε βασικούς τομείς της ζωής: οικογένεια, εργασία, πνευματική και σωματική δύναμη, προσωπική ανάπτυξη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News