Ηράκλειο

Συγκινητικό αντίο στο Γ. Καραντινό: «Ήσουν τόσο χαρούμενος που θα πήγαινες στο Aγ. Όρος»

Με θλίψη τον αποχαιρετά φίλος του που μιλάει την αγάπη που είχε για το Αγ. Όρος και τα παιδιά του.

Συντετριμμένοι είναι συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι από την απώλεια του αναισθησιολόγου Γιώργου Καραντινού, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο σε δυστύχημα που στο Άγιον Όρος.

Η σορός του γιατρού μεταφέρεται απόψε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου . Αύριο Πέμπτη στις 11 το πρωί θα γίνει τρισάγιο στο Βενιζέλειο νοσοκομείο και στη συνέχεια φίλοι και συγγενείς θα τον αποχαιρετήσουν στην ιδιαίτερη πατρίδα του τις Δαφνές Ηρακλείου. 

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο αγαπητός γιατρός του Βενιζελείου χάθηκε τόσο ξαφνικά στα 62 του χρόνια, ενώ συγκλονισμένοι και οι συνάδερφοί του στο νοσοκομείο δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν θα το ξανασυναντήσουν.

Συγκινητικό είναι το αντίο στενού του φίλου στο Facebook o ο οποίος αναφέρει

Η συλλυπητήρια δήλωση του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού

Ο Γιώργος Καραντινός υπήρξε μια ξεχωριστή προσωπικότητα της ιατρικής κοινότητας του Ηρακλείου. Ο αδόκητος θάνατός του στερεί την κοινωνία μας από έναν επιστήμονα που υπηρέτησε άοκνα και υπεύθυνα το ιατρικό λειτούργημα. Η διάθεση προσφοράς στον τόπο του, το ήθος και η ευγένεια του χαρακτήρα του, εκφράστηκαν και από την θέση του δημοτικού συμβούλου της πόλης μας.

Στην οικογένειά του, και στον εξάδελφό του Αντιδήμαρχο Γιώργο Καραντινό, εκ μέρους του Δήμου Ηρακλείου και του Δημοτικού Συμβουλίου, απευθύνω θερμά συλλυπητήρια.

Για την τραγική απώλεια του Γιώργου Καραντινού που είχε διατελέσει και δημοτικός σύμβουλος της παράταξή του εξέδωσε συλλυπητήριο μήνυμα ο πρώην δήμαρχος Ηρακλείου, Γιάννης Κουράκης που έκανε λόγο για καλό φίλο και συνεργάτη, σπουδαίο γιατρό, προοδευτικό άνρθωπο και κοινωνικό αγωνιστή.

Σχόλια