Ηράκλειο

Στο υπερσύγχρονο κτίριο του ΚΤΕΛ ο Χρήστος Σπίρτζης

Ξεναγήθηκε στο νέο κτίριο του ΚΤΕΛ ο υπουργός.

Στο κτίριο όπου θα φιλοξενείται στο άμεσο μέλλον το ΚΤΕΛ Ηρακλείου- Λασιθίου και στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που διαμορφώνονται ξεναγήθηκε το μεσημέρι ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης. Μάλιστα έδειξε εντυπωσιασμένος από την εικόνα που αντίκρισε.

 Όπως σημείωσε: «Αξίζουν συγχαρητήρια στα ΚΤΕΛ Ηρακλείου για τη μεγάλη επένδυση που έκαναν αγοράζοντας και ανακαινίζοντας το κτίριο του Οδυσσέα Ελύτη και από δω και στο εξής θα εξυπηρετεί τους πολίτες και επισκέπτες της Κρήτης. Αφήνουμε τον κακό μας εαυτό πίσω και νόμιμα πλέον αξιοποιούμε κάθε δυνατότητα που μας δίδεται. Στο πλαίσιο αυτό και τα ΚΤΕΛ αξιοποιούν όλες τις δυνατότητες, δημιουργώντας ένα, υπερσύγχρονων υποδομών, κτίριο με ανθρώπινες προδιαγραφές και την αμέριστη συμπαράσταση του υπουργείου, ευχόμενος όλα τα ΚΤΕΛ στην Ελλάδα να λειτουργούν όπως το ΚΤΕΛ Ηρακλείου».

 Ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Μανόλης Χαχλιούτης απευθυνόμενος στον υπουργό τόνισε: «Χαιρόμαστε ότι στα εγκαίνια στις 22 Ιουνίου ο υπουργός θα κόψει την κορδέλα καθώς επίσης ότι με ενδιαφέρον άκουσε τα αιτήματα μας μεταξύ των οποίων και τη μείωση του ΦΠΑ στο ύψος του 20 με 25%. Παράλληλα όμως θέλω να τονίσω ότι μαζί με το υπουργείο θα συνεργαστούμε ώστε να ενδυναμώσουμε την κοινωνική μας πολιτική που αφορά σε φοιτητές, τρίτεκνους και ΑΜΕΑ».

 Ο υπουργός συναντήθηκε επίσης με εκπροσώπους αυτοκινητιστών ΤΑΧΙ και με το σύλλογο εκπαιδευτών οδηγών όπου η συζήτηση επικεντρώθηκε στο νέο σύστημα.

 

Σχόλια